Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen apám? Annyira...

Miért ilyen apám? Annyira utálom :@

Figyelt kérdés
Van egy pasim, aki 18 éves. Tudom, hogy ez már elég ok arra, hogy ne engedjenek meg nekem sok mindent. De az, hogy akárki mással elenged bulizni, csak vele nem, meg hogyha vele vagyok, 8-ra itthon kell lennem, ha barátnőmmel, akkor nincs megszabva, vagy hogy ilyenkor apám tud félteni, amikor meg a haverommal vagyok 1 hétig, és kb. 3szor telefonálok, akkor biztos nincs semmi baj, de ha már a pasimmal vagyok, akkor 10 percenként hívogatnak... Haverom is 17 éves, ennyiből tőle is félthetnének, de nem. Ezzel kb csak nekem teszik szarrá ezt az egészet, de annyira, hogy lassan már semmit sem fogok nekik elmondani. Mert az sokkal jobb lesz, hogyha mindenfélét hazudozok, hogy a haveromnál vagyok, közbe meg a barátommal, igaz? És én ezt annyira nem akarom, apám mégsem hagy más választást. Megértem, hogy félt, én vagyok a kicsi lánya, de akkor sem kéne ilyennek lenni, mikor a barátom megmondta hogy semmi "olyat" nem akar tőlem, mivel még csak 15 vagyok. Úgy utálom apámat, miért kell tönkretennie az életemet?
2010. júl. 6. 13:37
 1/5 anonim válasza:
68%
15 évesen még ne is akarjon tőled semmi " olyat ".. megértem apukadat.. igy k.rvulnak el a csajok..
2010. júl. 6. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

igaza van apádnak mégis mit vársz tőle, hogy vegyen neked egy csomag gumit, eléd álljon és elküldjön a barátod lakására hogy na most lányom haza se gyere reggelig? "kis"lány vagy még jó hogy félt, az teljesen oké hogy van barátod, legyél csak felelősségteljes aztán ahogy nősz majd több bizalmat kapsz. gyorsan repül az idő hidd el:)

L19

2010. júl. 6. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
nem is azt várom el tőle, hogy megértsen, hanem azt, hogy bízzon meg bennem annyira (mert szerintem azért eléggé ismer...)hogy tudja, hogy nem áll szándékomban 15 évesen megbszatni magam!
2010. júl. 6. 13:48
 4/5 anonim válasza:

Az előzőekkel részben én is egyet kell hogy értsek...Viszont egy jó tanácsot azért tudok adni: mutasd be a barátodat otthon. Legyetek többet nálatok! Szobádban, vagy hétvégi vacsinál együtt a családdal, szülinapozáskor közös társas, stbstbstb.

Így sztem 0,5/1 év alatt jobban megismeri a barátodat (aki természetesen mutassa a lehető legjobb oldalát:)) és látni fogja, hogy tényleg egy pár vagytok, akik szeretik egymást. Sokkal könnyebben jön majd ezután a bizalom.

2010. júl. 6. 14:06
 5/5 anonim válasza:

Szerintem igaza van az apádnak,még nagyon fiatal vagy. Az én apám is ilyen,teljesen normális ha aggódig.Jó,mondjuk bizonyos kereteken belül.Nekem is haza kell érnem max.9-re és meg kell mondanom,h hova mek,ja és 2 előtt szóba se jöhet a találkozás.Persze egyre jobban elenged,mert kezd megbízni bennem,h nem fekszek le vele úgysem még.Ne aggódj meg fogja szokni,csak hagyj időt neki,megéri.Nehéz az apukáknak,hogy az imádott pici lányuk már nagy lány,és idő kell nekik,hogy megemésszék az új helyzetet.

17/l

2010. júl. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!