A szuleim rettenetes neveket talaltak ki a szuletendo testveremnek. Megprobaljam lebeszelni oket? Hogyan?
Lehet, hogy az Ilona "nem túl fiatalos", de Loncinak becézve szerintem nagyon aranyosan tud állni egy kislánynak vagy egy bakfisnak. :)
Azután meg ahogy a kiscsaj is nő meg komolyodik, úgy lehet idővel Ici, Ilcsi, Ili, és idős korában meg Ilona néni. :)
Mar bocs, de ez nem a te dolgod.
Finoman jelezheted, ha nem tetszenek, de eszedbe ne jusson ugy fogalmazni, hogy rettenetesek.
En elore paraztam, amikor bejelentettuk, mi lesz a babank neve, mivel nem hetkoznapi. Szerencsere a csalad valahogy raerzett, hogy nem tanacsos kritizalni, es elfogadtak, izlelgetik.
NAGYON rosszul esett volna a szeretteimtol, ha lerettenetesezik a nevvalasztasunkat.
Reméld, hogy fiú lesz. A Kolos meg a Lehet nem is olyan borzasztó, nekem csak simán nem tetszik. Na de a többi... Nektek mi a nevetek, ha a tieitek is ilyen rosszak?
Szerintem mondjuk az a legrosszabb, ha a 6. Lili/Marci vagy 14. Benett/Hanna a gyerek a csoportban/osztályban. De a túl kirívó név is gáz.
Bocs, hogy ezt mondom, de nem a neved miatt piszkálnak, ha piszkálnak. Ez csak egy fogás rajtad, de ha téged magadért kedvelnének, eszükbe se jutna, hogy milyen neved van.
Szerintem tök normális nevek ezek, amikor megnyitottam a kérdést, azt hittem, Marcselló vagy Eszmeralda szerepel majd benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!