Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tul szigoruak a szuleim...

Nem tul szigoruak a szuleim 16 eves letemre?

Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok es nem ertem az anyukamat. Estenkent nem lehetrk fent sokaig. Ha hajnali egykor kimegy a konygaba es benez hozzam egybol ordibal hogy mit csinalok. Már fél eve elmultam 16 szerintem fentlehetek addig ameddig aksrok. Mindig tekintettle vagyok rajuk es nem hangoskodok hogy fel ne keltsem oket. Csak ha mondjuk anya felkel mert szomjas akkor bejon hozzam is es jona szokasos. A masik nagy problema hogy 7-8-ra mindig haza kell ernem. Soha nem lehetel bent tovabb csak ha a 20 eves noveremmel vagyok. Csak vele lehetrm bent 8 urtan. Nem aludhatok a baratnomnrl. De ezzel nem az a bajuk hlgy gyereket csinalok, mivel 14 eves koromig egy rokonomnal vagy baratomnal sem aludtam. Csak miutan betoltottem a 14-et es akkoe is csak majd nyaron. Anya azt se birja ha sokat skypelek. Nem birja ha sokat beszelgetrk. Pedig direkt veluk is sokat komunikalok. Mindig leulok veluk naponta. A hazi munkat szo nelkul megcsinalom (amiklr felporszivozok akkor Meg az o szobajukba is szo nelkul megcsinalom). Alig varom hogy elkoltozzek en igy nem tudok elni. A jegyeim is viszonylag jok. A 4 atlag mrgvan. Nem ertem szerintetem nem tulzas mindez? Foleg hogy fiu vagyok....

2015. máj. 3. 03:02
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sokan felháborodtak azon, hogy azt írtad "Főleg hogy fiú vagyok" de én megértem, vagyis nekem mindig azt mondják a szüleim, hogy ha fiú lennék akkor már elengednének de így hogy lány vagyok nem mehetek sehova:D

16/L

2015. nov. 4. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!