Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szuleim...

Mit tegyek, ha a szuleim mindig azokat vagjak hozzam ami a legrosszabban erint?

Figyelt kérdés

Egyszeruen mindig megtalaljak azokat a dolgokat. Mostanaban pl. nagyon sok pattanasom jott ki es tudom, hogy nem egeszseges, de mar itthonra is felkenem az alapozot, mert idegesit, hogy mindig beszolnak, hogy "uristen, hogy nez ki a borod" meg "menjel ki a napra kell a pattanasaidnak". Ilyenkor robbanni tudnék, mert tudom, hogy ronda a borom, de konkretan mar ha kirandulni is megyunk bevagjak, hogy na majd jo lesz a pattanasaimnak..hat koszi. Amugy voltam kozmetikusnal azt mondta, hogy alapjava veve szep a borom ezek meg majd elmulnak. Amugy most eppen ez, de mindig mas amit folyamatosan hozzam vagnak, mindig az ami a legrosszabbul erint. Mit tegyek?

16\L

2015. márc. 27. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Ne napozz. Rövidtávon jó, hosszútávon rossz.

Beszélni tudsz velük, hogy ne piszkáljanak? Vagy nem tudsz "visszavágni"?

2015. márc. 27. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán gondold át, mi céljuk van azzal, amit mondanak. Nekem ebből a pattanásos példából az jön le, hogy a szüleid csak segíteni és tanácsolni szeretnének, nem pedig a lelkedbe taposni. Ahelyett, hogy megsértődsz, inkább próbálj meg tenni a pattanásaid ellen, ugyanis ha az egyetlen megoldásod ellene az, hogy még otthonra is alapozót kensz fel, nem hogy nem fognak elmúlni, hanem csak sokkal rosszabb lesz. Menj ki a napra, napozz néha, kenegesd a bőröd olyan krémekkel, amiket erre találtak ki, vagy menj el néha szoláriumba, az is leszárítja.
2015. márc. 27. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Hát én már 30 éves elmúltam de anyám annak idején ugyanezeket mondta. A pattanás, kövérség stb. Nekem is akkor marha rosszul estek de aztán Rájöttem nem bántani akar csak tanácsokat adni. Csak ez néha nagyon idegesítő főleg ha rossz napja van az embernek
2015. márc. 27. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős... Nekem is mindig mondogatják, hogy milyen pattanásos vagyok, meg bámulnak bele a pofámba, hogy úristen b*zdmeg mekkora pattanásod van. -.- Pedig tudják, hogy kezelik. Amúgy a nap tényleg nagyon jót tesz neki.
2015. márc. 27. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:

30 éves elmúltam, és még mindig bas.zo.gatnak ilyesmik miatt is. Törődj bele, sajnos a szülők már csak ilyenek.

Egy tanács azért: a nővéremnek 16 évesen is mindig pattanásos volt az arca. Anyu mindig rászólt, hogy kenegesse a muskátli levelével. Neki szépen elmúlt. Még a helye sem látszik. Leszedsz egy levelet, megmosod, kettétöröd és bedörzsölöd a levével az patikat. Lehet neked is segít. Egy próbát azért megér.

2015. márc. 27. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Megkérném őket, hogy akkor fizessenek be egy kozmetikai kezelésre, vegyenek nekem arclemosó tonikot, vattakorongot, stb.

Bár szerintem ez egy 16 éves lánynál alap, ha problémás a bőre.

Nem csesztetni kell, hanem segíteni

2015. márc. 27. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha otthon is felkened az alapozót, akkor nem fognak elmúlni. Barátnőm így járt. Mindketten megpattanásosodunk tizenévesen. Ő folyton vakolta a fejét én sose festettem magam. Egy idő után az én bőröm csak a havim környékén szarakodott, az övé folyamatosan fuldokolt. Most ott tartunk, hogy én 30 évesen nem festem magam, mert vagy egy szép egészséges bőröm, ő meg több mint tizenöt éve napi szinten vakol, a vakolatot utána zsírszívó porral (bocs nem értek hozzá) kezeli napközben stb. Nem múlt el neki. És soha nem is fog a sok smink miatt. És nem szerencse kérdése, mert van olyan, hogy a munkám miatt pár napig festenem kell magam, és utána meg is látszik ám a bőrömön. Nem még minden nap!
2015. márc. 27. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
De amúgy a tizenévesek miért gondolják, hogy az alapozó segít? Csak rondább. Ugyanolyan ragyás a fejed, csak még van rajta egy maszk is. Sokkal csúnyább. Múltkor egy fiatal lánnyal beszélgettem egy oktatás kapcsán és egyszerűen már szégyelltem magam, mert nem bírtam nem azt nézni, hogy hogy a jó istenben lehet ennyire lealapozni az arcát és mi a fenének? A pattanásosokat sose kell megbámulnom, mert az természetes, normális dolog, de a vakolat nem az, az visszataszító.
2015. márc. 27. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak sajnos sokan nem úgy gondolják ahogy te 8-as. Nekem nyíltan bámulják a pattanásaimat az emberek, van aki meg is kérdezi, hogy miért vagyok pattanásos..
2015. márc. 27. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
pont azért mert kimutatod hogy neked ez fáj vegyél erőt magadon és ilyenkor szólj vissza
2015. márc. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!