Amikor a noverem jelentkezett az egyetemre a szuleim foggal-korommel kuzdottek ellene. Kb. kiraktak itthonrol, mert nem fogjak eltartani meg x evig. Most, hogy sz..rra keresi magat, hirtelen nagyon szeretik es fontos lett. Amugy a diplomaosztojara nem jottek el, es 3eve miota kulfoldon dolgzik nem is talalkoztak egymassal, csak facebookon nezegettek a mindenki altal lathato kepeket es kritizaltak, meg mikor hazalatogatott es en talalkoztam vele engem faggattak es fujoltak. Az utobbi idoben valahogy vegre rajottek, hogy tenyleg jol el es most o a csalad buszkesege, az okos, a szep stb. Es most alig varjak, hogy hazalatogsson. Es velem uzngetnek neki. En hanyok az egesztol, csak ez a tema itthon. Most anya nagylatvanyosan kirakott egy csomo kepet a lakasba noveremrol, buszkelkedik a boltban, a szomszedoknak stb. Smafu, hogy lassan 30 es 19 eves kora ota kb. 20x talalkozott vele, most o a minden. Felreertes ne essek, nem vagyok irigy, hanem undorodom. :SS ugy kiosztananm oket, de ugy, csak akkor en lennek a szemet. Igy viszont lassan megorulok.
2015. márc. 11. 20:57
1/8 anonim válasza:
Az emberek változnak,ennyi.
2015. márc. 11. 21:03
2/8 anonim válasza:
Nem változnak. Erdekemberek. Ez van. Szerintem a tesódnak mégsem lehet jó ha te így megszenveded ezt. Sajnálom a helyzeteket. Nem a szüleid mert hogy ők milyenek az rajtuk múlik az ő saruk
2015. márc. 11. 21:06
3/8 anonim válasza:
Valóban undorítóan viselkednek. Mi az, hogy kitették otthonról, mert tovább akart tanulni? Nem azért kell gyereket szülni, hogy csak 18 évig eltartsd, aztán a pénze miatt jópofizz vele...
Hihetetlen, hogy léteznek ilyen emberek.
2015. márc. 11. 21:10
4/8 anonim válasza:
Igen elég undorító. Érzik a pénz szagát, ezért akarnának hozzá közeledni. Az emberek általában nem változnak, ahhoz nagyon alapos indok kell. A szüleidnél a pénz az indok.
2015. márc. 11. 21:10
5/8 anonim válasza:
Lehet rosszul állnak anyagilag, vagy hogy valamitől leesett az önbecsülése, amit más tollával akar kompenzálni?
2015. márc. 11. 21:43
6/8 anonim válasza:
Anyádék biztosan nem tudnak semmi egyebet felmutatni az életben, csak a sikeres nővéredet...akinek a sikeréhez egyébként semmi közük nem volt. Na, meg nyilván némi külföldről érkező csomagnak is örülnének. Most, hogy sikeres, jól keres, most már hirtelen ő a család büszkesége? Meg milyen dolog már, hogy fújoltak rá, csak azért, mert nem akart megrekedni azon az életszínvonalon, amit az ősbunkó szülei képviselnek? Más inkább noszogatja a gyerekét, hogy neki jobb legyen, nemhogy így álljanak a szorgalmához. Tényleg undorítóak. Ilyen szülőkhöz én se vágynék haza, a szabadságot inkább nyaralással, utazgatással töltem, és nem azzal, hogy hazalátogassak.
2015. márc. 12. 05:43
7/8 anonim válasza:
A novered heyeben haza sem mennek hozzajuk. Soha.. Veled megbeszelnek talalkat es ennyi.
Nem akarnek latni ket olyan embert, aki kibsz, aztan meg nyal, mimor gazdag ledszek.
Bar en ezt meg is mondanam nekik, es utana lepnek ki az eletukbol. Csak, hogy tudjak - ha mar maguktol nem jonnek ra-, hogy mi az oka.
Amugy gaz az egesz, es megertem, hogy legszivesebbem kiosztanad oket.
2015. márc. 12. 06:39
8/8 anonim válasza:
Nem akarták tovább eltartani, és lehet, hogy tényleg büszkék rá, hogy sikerült felnőtté válnia.
Érzik a pénz szagát? Ugyan mi közük lenne az ő pénzéhez? Attól, hogy néha hazalátogat, ők már soha nem fognak látni abból 1 fillért sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!