Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szaktanárit kaptam, méghozzá...

Szaktanárit kaptam, méghozzá igazságtalanul. Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársam és én vagyunk a hetesek. Megkérdeztem, hogy lemegy-e krétáért az óra előtt, én meg addig letörlöm a táblát... azt mondta, rendben, és kiment a teremből, és táblát töröltem, szellőztettem, stb. Mikor a tanár bejött, nyugodt voltam, azt hittem, hozott krétát, de kiderült, hogy nem! Persze csak én vállaltam be, hogy én vagyok a hetes, és hozok fel, de a tanár közölte, hogy szaktanárit fogok kapni, mert hetesi feladataimat nem teljesítettem... a másik hetes meg csak szépen meghúzta magát.

A tanár egy olyan dolog miatt amúgy is év eleje nem bír engem, amiről egyikünk sem tehet...

Anya nagyon maximalista, és a 9 év alatt ez volt az első szaktanárim, nagyon fáj és szégyellem. Én is maximalista vagyok. Általánosban majdnem kitűnő voltam, most meg...

Hogy kéne ezt anyukámnak "tálalni"? Szerintetek?

Köszönöm a válaszokat...

2015. ápr. 29. 15:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ezért van. Az ellenőrzőmbe még nem írta be, de közölte, hogy hetesi feladatait nem teljesítette-okon szaktanárit ad. Eddig még senki nem kapott semmit, de most rajtam csattant... szeptember óta engem fikáz, és most szívatott meg. (az ügy bonyolult, aki akarja, megírom privátban)
2015. ápr. 29. 15:38
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben valóban megkapod, bemesz az igazgatohoz és elmondod neki a történteket
2015. ápr. 29. 15:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Az igazgatóhoz? Nem, az egy vicc lenne. Ő pontosan ugyanolyan, mint a tanár, akitől a szaktanárit kaptam, tehát tőle sem várhatnék túl sok jót... :/
2015. ápr. 29. 15:45
 14/25 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha kapsz egy szaktanárit, én kaptam igazgatóit is és nem dőlt össze a világ, jól tanultam és ez a lényeg, a magatartásommal sem volt gond, egyszer mégis berágott rám egy tanár, rossz napja volt.
2015. ápr. 29. 15:52
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Ja, hogy ez az az iskola, hol minden tanár hülye és minden osztálytars genyo? Sejthettem volna..
2015. ápr. 29. 16:02
 16/25 A kérdező kommentje:
Istenem, miért kell csesztetni még most is? Amúgy meg lehetetlen most bemenni az igazgatóhoz, mert jön az érettségi szünet. Miért kell kritizálni? Ha nem tudsz normális választ írni, kérlek, hagyd a kérdést... ere van az oldal. Hogy kérdezzünk. Vagy nem?
2015. ápr. 29. 16:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha valóban azért kaptál szaktanárit, mert nem volt kréta, hát az olyan szinten nevetséges' hogy minden normális ember csak röhög egyet rajta. Anyukád is jól megmosolyogja majd a dolgot és kész. Röhejes komolyan...
2015. ápr. 29. 16:28
 18/25 A kérdező kommentje:

Anyukámnál sajnos nem azon lesz a hangsúly, hogy miért, hanem az lesz a baja, hogy van. Az indokokat hajlamos figyelmen kívül hagyni, sajnos...

Számomra is nevetséges, hogy ezért kaptam szaktanárit. Igaz, számíthattam volna rá, mert szeptember óta szívózik velem. Csak azért, mert nem kaptam alapokat általánosban, és úgy gondolja a tanár, hogy ez az én hibám.

2015. ápr. 29. 16:30
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

4-es vagyok, és nem paraszt, jó?! Te írtál nekem privátot, gondolom!

De neked, kérdező akkor meg miért nem volt annyi eszed, hogy kinyisd a szád?!

Megérdemled, ha ilyen nyuszi vagy!

2015. ápr. 29. 17:08
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem arra neveltek, hogy visszabeszéljek azoknak, akik felettem állnak. És valahogy rohadtul nem volt kedvem még jobban felb*szni a tanárt, pedig igen, lett volna hozzá kedvem.
2015. ápr. 29. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!