Hogy mondjam el anyunak hogy szaktanárit kaptam?
Figyelt kérdés
Az énektanártól - aki amugy egy rohadtnagy különc,azt irta be,hogy másokat szórakoztatok és leszólom a zenét.... mindenki más sokkal neveletlenebb volt mint én! Hárman verekedtek az órán ÁLLVA,ÉS NEM ÜLVE! De nem kaptak... és amugy is csak a többieket akartam lepisszebni,de beírt... hogyan mondjam el anyának?? ;(2015. febr. 25. 16:21
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy 8?..Ki nem sza*** le a szaktanárit?!
2/5 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy mi történt.
Amúgy meg tényleg le van szarva, pár év múlva, arra sem fogsz emlékezni, hogy ki volt a tanárod, nemhogy milyen figyelmeztetést kaptál. Nem kell belőle ügyet csinálni. Poénkodd el anyáddal is.
3/5 A kérdező kommentje:
Huh kösz bevállt mind a 2 :D az elsőszámú miatt nem idegeskedve mondtam el és a kettesnek hála sikeresen megfogalmaztam :D szoval nagyon szépen köszi azt' is hogy ilyen hamar válaszoltatok KÖSZI!!!!
2015. febr. 25. 16:54
4/5 anonim válasza:
Én büszke lennék rád, nekem cifrábbak is voltak anno! :-) Tényleg, ki nem sz.rja le az éneket?
5/5 anonim válasza:
Az nem szarja le az éneket aki ének tagozatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!