Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehtne rájönni hogy...

Hogyan lehtne rájönni hogy melyik gyerekem lopta el a pénzt?

Figyelt kérdés
Konyhapultra este kikészítettem a páromnak egy 10 ezrest, de reggel mikor kereste sehol nem volt. Sem ő, sem én nem tettük el. Hogyan lehet kinyomozni, hogy melyik gyerekem volt, a 16 éves lányom, vagy a 18 éves fiam. (Sajnos nem első eset...)

2015. ápr. 28. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg melyik drogozik vagy iszik/bulizik rendszeresen, az lesz a tettes.
2015. ápr. 29. 11:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Na meg lett a tettes vagy mennünk kell??
2015. ápr. 29. 17:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Direkt rákérdezésnél ha nem vallják be, a jelekből nem biztos, hogy egyértelműen rá lehet jönni, hogy melyikük lopott. Lehet pl, hogy a tettes nagyszerűen színlel, sőt, ahhoz is érthet, hogy a másikra terelje a gyanút. Teljes bizonyíték hiányában én nem gyanúsítanám meg valamelyiküket a másikkal szemben. 10 ezer forunt lenyúlása a szülőktől nem kicsiség, ilyen esetben a szülő részéről simán belefér egy kis ravaszkodás a leleplezés érdekében.
2015. ápr. 29. 17:27
 24/25 anonim ***** válasza:
A fogolydilemmat alkalmaznam...
2015. ápr. 29. 17:52
 25/25 anonim ***** válasza:
En nem rugoznek ezen annyit. Mindkettojuktol 20k JMF megvonas. A vetlenfeltol is! Igy legkozelebb a vetlen testver is erintett lesz abban hogy ne tunjon el a penz.
2016. okt. 20. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!