Hogyan lehtne rájönni hogy melyik gyerekem lopta el a
pénzt?
Figyelt kérdés
Konyhapultra este kikészítettem a páromnak egy 10 ezrest, de reggel mikor kereste sehol nem volt. Sem ő, sem én nem tettük el. Hogyan lehet kinyomozni, hogy melyik gyerekem volt, a 16 éves lányom, vagy a 18 éves fiam. (Sajnos nem első eset...)
A gyerekeidet megkérdezted, egyiksem tud semmirõl?
Ja, hogy a párod,akkor meg direkt ki akarnak szurni veletek, ennek oka van!
Tedd a fürdõszobapolcra és figyeld meg,hogy ki megy be és a pénz eltünt-e.
2015. ápr. 28. 20:06
12/25 anonim válasza:
Szerintem tudod, hogy melyik volt. Az ember ismeri a gyerekét. Mi 3-an vagyunk testvérek, nálunk is történtek hasonló esetek, amíg otthon voltunk mindannyian, a lopós testvérem is. Anyum rögtön, kérdés nélkül tudta, hogy melyikünk volt. Szerintem te is tudod, max magadnak nem mered bevallani.
2015. ápr. 28. 20:09
13/25 anonim válasza:
kérj mindkettőtől tiz E Ft-t, (vagy vond meg ezen ertekben a zsebpenzt) megmondod, hogy ez a buntetésuk, mindkettőt sulytja, egyreszt, hogy figyeljenek egymasra, masreszt, ha cinkos volt a másik, akkor tanul belole, harmadreszt pedig, a nem bunos tudni fogja, hogy a masik a bunos, igy o is nyomast gyakorol majd ra, hogy ne tegye ezt legkozelebb, negyedreszt talan lelkiismeret furdalasa lesz a bunosnek a masikkal szemben.
2015. ápr. 28. 20:17
14/25 anonim válasza:
Mivel csak egyikük lopott, szerintem igazságtalan mindkettőt büntetni. Én a kék folyadékos módszert alkalmaznám, lehet, hogy túl keménynek tűnik, de az is kemény, hogy egy gyerek pénzt lop a szüleitől, ráadásul nem is keveset.
2015. ápr. 28. 20:27
15/25 anonim válasza:
Ne törődj vele, ez már a múlt. A múltat el kell felejteni, és csak a mának kell élni.
2015. ápr. 28. 20:53
16/25 anonim válasza:
Ez valami neveltetési probléma lehet ha tízezreseket kapkodnak fel a konyhakredencről.
2015. ápr. 28. 22:01
17/25 anonim válasza:
Megkérdezed őket.
2015. ápr. 28. 22:42
18/25 anonim válasza:
Kiraksz pénzt vesztek egy olyan kamerát amit el lehet rejteni akkor ott lesz bizonyíték ha eltűnik.
2015. ápr. 29. 07:26
19/25 anonim válasza:
Gondolom csak tudod melyikük lehetett? Ennyire ismerned kéne őket. Ha meg mindkettőnek vannak ilyen hajlamai, akkor nem az a fő kérdés, hogy ki volt jelen esetben, hanem hogy hol rontottátok el ennyire a nevelésüket és hogy lehetne helyrehozni.
Nem ravaszkodni meg helyszínelősdit kell játszani ilyen szituban. Nem kell túlcifrázni. Konkrétan kérdezd meg őket. Annyira jól úgysem hazudnak szerintem, simán rá fogsz jönni, ha figyeled a jeleket.
Ha mindkettőt megbünteted, csak magad ellen fordítod őket. Mondjuk ha hajlamosak eltűnni dolgok a lakásban, legközelebb a párodnak add a pénzt, ne rakd ki szem elé. Meg a vádaskodás előtt még egyszer átnéznék mindent, biztos nem esett-e be valahova a pénz, mert utólag elég kínos lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!