Teljes elkeseredés, valaki elmagyarázna miért kapom ezt a sok rosszat?
Pár hónappal ezelőtt feltettem egy kérdést mi szerint nos férfitól estem teherbe mit csinaljak? Sikerült meg győzni mindenkinek mint itt mint a való életben hogy tartsam meg kezdjek új életet hiszen a gyerek nem
Tehet semmiről. Ez igy is lett. Most vagyok 6 hónapos és mindenki lehord minden fele ribinek és minek ez a gyerek meg szegény gyerek meg sínyli majd ezt stb...
Ki készültem teljesen. Miért ilyenek az emberek??
Na jól van, azért ez nem egy fejlődési korszak, amin előbb-utóbb mindenki átmegy.
Kérdező, azért van ez, mert a világ szerint minél kisebb sejtcsomó egy gyerek, annál cukkerebb. Ha elveteted a magzatot, gyilkos vagy, amint kibújik, lett egy zabigyereked. Ezt nem én találtam ki.
" mindenki lehord minden fele ribinek és minek ez a gyerek meg szegény gyerek meg sínyli majd ezt stb... "
Ezeket kik mondják?
Engem is ezer meg egy ok miatt elítélhetnek.
Emelem a napi leszaromtabletta dózisát.
Ennek az oldalnak az a praktikuma, hogy külső szemlélő véleményét kapod meg (olykor bunkó formában). Nekem speciel többször segített más megvilágításban látni a dolgokat.
Vannak akik átélték, vagy csak úgy gondolják hogy X képpen cselekednének, vagy csak trollkodnak, beszólnak.
Szűrd ki a számodra hasznos információt és csók.
De könyörgöm, ha már neked amúgyis egy nős pasi kell, legalább csináltátok volna úgy hogy ne ess tőle teherbe...
Mert igy igen, mindenkinek az jön le hogy te épp egy ribi vagy, egy tökéletes szerető, egy jó kis papucs, és ezt a társadalom nagyon lenézi (megmondom hogy én is), mivel ez házasságtörés is.
De hogy jobban megértsd a helyzetet, ajánlom hogy gondold magad a forditott helyzetbe: lenne férjed, tartana szeretőt, és még teherbe is esne.
Te hogy tekintenél arra a nőre? :)
100-ból 100, hogy te is ribinek tartanád !!
Mostmár tökmindegy, próbálj meg nem fogalalkozni a helyzettel, mert nem tesz jó a sok stressz a terhesség alatt. Kezdj új életet igy van.
Ajánlanám hogy kérd a gyerektartást ha anyagilag rászorulsz. Ha nem, nem irtam semmit.
Sok egészséget a születendő babának, és az új életedhez !
Talán nem gyk támogatóival kellett volna döntést hoznod.
Amúgy meg mit foglalkozol mások negatív véleményével, neveld fel a gyermekedet a lehető legtisztességesebben és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!