Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljes elkeseredés, valaki...

Teljes elkeseredés, valaki elmagyarázna miért kapom ezt a sok rosszat?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt feltettem egy kérdést mi szerint nos férfitól estem teherbe mit csinaljak? Sikerült meg győzni mindenkinek mint itt mint a való életben hogy tartsam meg kezdjek új életet hiszen a gyerek nem

Tehet semmiről. Ez igy is lett. Most vagyok 6 hónapos és mindenki lehord minden fele ribinek és minek ez a gyerek meg szegény gyerek meg sínyli majd ezt stb...

Ki készültem teljesen. Miért ilyenek az emberek??

2015. ápr. 28. 13:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen mindenkinek.
2015. ápr. 28. 14:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Aki még nem tudja, annak nem emlegetném, hogy kitől van a gyerek. Csak annyit, hogy apuka nem titeket választott (ami így is van, mert akkor elvált volna). Ez nem is olyan nagy csúsztatás. Meg senkinek semmi köze hozzá.
2015. ápr. 28. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

Na jól van, azért ez nem egy fejlődési korszak, amin előbb-utóbb mindenki átmegy.

Kérdező, azért van ez, mert a világ szerint minél kisebb sejtcsomó egy gyerek, annál cukkerebb. Ha elveteted a magzatot, gyilkos vagy, amint kibújik, lett egy zabigyereked. Ezt nem én találtam ki.

2015. ápr. 28. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
ne haragudj ,de aki egz csalados emberrel kezd ,es meg odafigyelni sem tud ,az en szememben sem tobb.mondhat barki barmit ,hogy amig nem vagyok olyan helyzetben ,konnyen beszelek stb ,de nem is leszek mert undorodnek magamtol ha egy nos ferfi szeretojenek kene lennem...gondolj bele ,hogy ot otthon feleseg ,esetleg gyerekek varjak.most mit varsz dicserjenek meg hogy nem vetetted el a kicsit?persze eddig oke ,de ha mar ilyesmire adtad a fejed tenyleg nagyon oda kellett volna figyelned.szoval torodj bele ,hogy mindig lesz aki egz utolso k....nak fog nezni.vagy engedd el a fuled mellett ,vagy koltozz el.
2015. ápr. 28. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:

" mindenki lehord minden fele ribinek és minek ez a gyerek meg szegény gyerek meg sínyli majd ezt stb... "

Ezeket kik mondják?

2015. ápr. 28. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Engem is ezer meg egy ok miatt elítélhetnek.

Emelem a napi leszaromtabletta dózisát.

Ennek az oldalnak az a praktikuma, hogy külső szemlélő véleményét kapod meg (olykor bunkó formában). Nekem speciel többször segített más megvilágításban látni a dolgokat.

Vannak akik átélték, vagy csak úgy gondolják hogy X képpen cselekednének, vagy csak trollkodnak, beszólnak.

Szűrd ki a számodra hasznos információt és csók.

2015. ápr. 28. 14:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A GYIK-re összpontosul az otthonülő kisgyermekes nők nagy része, akik ebből kifolyólag gyerekimádók (vagy épp már megbánták a szülést, de dögöljön meg a szomszéd tehene is..), és/vagy abortuszellenesek, sokan közülük pont ezért tartották meg a sajátjukat is minden józan ész ellenére. Elég kevés olyan véleményt fogsz olvasni, hogy ne tartsd meg a gyereket, de persze nem ők fogják felnevelni, nem az ő (és a gyerekük) élete lesz emiatt viszontagságos, erőszakkal rá ki akarják terjeszteni a saját világnézetüket mindenkire, minden körülmények között. A való életben gondolom hasonló emberekkel konzultáltál, még véletlenül sem olyanokkal, akik nős férfi szeretőjeként szültek, úgyhogy tisztában lehetnének a döntés súlyával. Szerintem is rossz döntést hoztál, de ezért nem azok az emberek hibásak, akik véleményt mondanak rólad, hanem te, amiért hagytad magad befolyásolni. Kissé el lehetsz rugaszkodva a realitásoktól, ha számodra nős férfi szeretőjeként élni elfogadható állapot volt, a terhesség miatt viszont széles körben ismertté vált a magánéleted, és egyszerre kapod mindenhonnan a negatív visszajelzéseket. Minden rossz indulat nélkül mondom, üdv a való világban. Amit tettél, az valóban megfelel a "ribi" leírásnak, azzal pedig, hogy megtartottad a gyereket, egyszerre tűnsz önzőnek és gátlástalannak (akár a férfi házasságát akarod feldúlni, akár a pénze kell, akár a gyerekvállalás öröméért szülöd meg a babát, akiben súlyos nyomot fog hagyni, milyen körülmények között jött a világra), ráadásul a gyerek lesz a legnagyobb vesztese az egész ügynek. Visszacsinálni már nem lehet, úgyhogy legalább próbáld meg kihozni a legjobbat a dologból, ne hirdesd, hogy miért nincs a gyereknek apja, mert a hibáid őt fogják követni egész életében. Egy gyerek sem szereti, ha zabigyereknek hívják az óvodában, k*zzák az anyját az iskolában, a rokonság szánakozva néz rá, amiért nem jutott neki normális család, a vér szerinti apa családja pedig gyűlölködve zár ki titeket az életükből.. Miután sorra halmoztad a rossz döntéseket, itt az ideje, hogy túltedd magad a következményeken, és felkészülj a rád váró időszakra. Már nem csak saját magadért felelsz, és ennél sokkal erősebbnek kell lenned kettőtökért.
2015. ápr. 28. 14:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Érdekes a másik gyerek nem érdekelt amikor elszeretted az apját?
2015. ápr. 30. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, ha már neked amúgyis egy nős pasi kell, legalább csináltátok volna úgy hogy ne ess tőle teherbe...

Mert igy igen, mindenkinek az jön le hogy te épp egy ribi vagy, egy tökéletes szerető, egy jó kis papucs, és ezt a társadalom nagyon lenézi (megmondom hogy én is), mivel ez házasságtörés is.

De hogy jobban megértsd a helyzetet, ajánlom hogy gondold magad a forditott helyzetbe: lenne férjed, tartana szeretőt, és még teherbe is esne.

Te hogy tekintenél arra a nőre? :)

100-ból 100, hogy te is ribinek tartanád !!

Mostmár tökmindegy, próbálj meg nem fogalalkozni a helyzettel, mert nem tesz jó a sok stressz a terhesség alatt. Kezdj új életet igy van.

Ajánlanám hogy kérd a gyerektartást ha anyagilag rászorulsz. Ha nem, nem irtam semmit.

Sok egészséget a születendő babának, és az új életedhez !

2015. máj. 1. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Talán nem gyk támogatóival kellett volna döntést hoznod.

Amúgy meg mit foglalkozol mások negatív véleményével, neveld fel a gyermekedet a lehető legtisztességesebben és kész.

2015. máj. 1. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!