Teljes elkeseredés, valaki elmagyarázna miért kapom ezt a sok rosszat?
Pár hónappal ezelőtt feltettem egy kérdést mi szerint nos férfitól estem teherbe mit csinaljak? Sikerült meg győzni mindenkinek mint itt mint a való életben hogy tartsam meg kezdjek új életet hiszen a gyerek nem
Tehet semmiről. Ez igy is lett. Most vagyok 6 hónapos és mindenki lehord minden fele ribinek és minek ez a gyerek meg szegény gyerek meg sínyli majd ezt stb...
Ki készültem teljesen. Miért ilyenek az emberek??
Ne aggódj, ne te vagy az első nő, aki ilyen vagy hasonló helyzetbe került. Nem a legideálisabb így gyereket vállalni, de ettől még nem vagy rossz, és nem ezen fog múlni, hogy milyen anya leszel. Így is lehettek boldogok a gyerekkel.
Azért csak van valaki, aki melletted áll. Szülők? Barátnők?
Ha megszületik a baba, akkor majd biztosan mindenki megenyhül és majd alig várják, hogy mehessenek hozzád babázni :)
Örülök neki, hogy szülők és barátok azért vannak. Sokaknak még ennyi támogatásuk sincs.
Mások véleményével meg ne foglalkozz. Sok embernek az a hobbija, hogy másokat bánt, sérteget.
Örülj neki, hogy normális körülmények között élsz, vannak körülötted normális emberek, babát vársz, ami nem mindenkinek adatik meg, vagy nem egyszerű.
A rossz dolgokkal, a rosszindulatú emberekkel ne foglalkozz.
Arról valóban nem tehet a gyerek, hogy te egy nős férfitől estél teherbe vele...
Talán ne tégy többet ilyet, és talán nem kell ilyen véleményekkel szembesülnöd...
És vígasztaljon az a tudat, hogy az akkori rossz döntésed (a házasságtörés) után, végül egy jó döntést hoztál, amikor az élet mellett döntöttél és nem a halál mellett.
Szerintem ne sértődj meg az ítélkező véleményeken, hanem inkább próbálj épülni belőlük Azáltal, hogy a kritikák jogos részét Fogadd meg, őszintén megvizsgálva a lelkiismeretedet, és próbáld meg az elkövetett rosszat, jóval kompenzálni, és legyél lelkiismereted, szerető anyja a gyerekednek.
Mindenki ribinek fog tartani addig, amíg maga is nem kerül ilyen helyzetbe. A partvonal mellől nagyon könnyű bekiabálni. Aztán ha valakit elsodor a szerelem stb. és így jár, akkor majd elhallgat.
Figyelj, tény, ami tény terhes vagy egy nős pasitól. Mindig is lesznek, akik ezért megbélyegeznek. Te viszont ne törődj velük. Lesz egy szép kisbabád, örülj neki, legyetek egészségesek és boldogok. Minden csoda három napig tart. Majd ez is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!