Beteges, ha rettegek a gyerekneveléstől?
Amióta élek, viszolygok a gondolattól, hogy terhes legyek, gyerekem legyen. Mindig védekezünk (óvszer), plussz igyekszem kiszámolni, hogy lehetőleg ne a termékeny napjaimon legyünk együtt. Most azonban 2 hete késik, holnap veszek egy tesztet.
A párom szeretné, ha megtartanánk, de sajnos sem anyagilag nem állunk úgy, engem meg egyszerűen undorít a gondolat.
Tudom, hogy 21 évesen már épp ideje lenne elgondolkodnom, hiszen régen 13-14 évesen már szültek, és nincs mitől félni, mert radikális kivételektől eltekintve eddig mindenki túlélte.
Tényleg a hormonokon múlik a kötődés a baba iránt, és ha terhességi tüneteim lesznek, ez a dili elmúlik. De mi van, ha nem? Akkor tényleg nem való nekem a gyerek?
A párom szeretne, mint minden normális ember. Ha vele szakítunk is emiatt (vagy más miatt), akkor élhetek egyedül?
Nem, nem mindenki szeretne gyereket.
21 évesen én is agyfszt kaptam volna, ha várandós maradok, fogalmam sem volt, mit kell csinálni egy babával, sőt, utáltam őket. :D
Most, 26 évesen nem lenne gond, de nem akarok gyereket továbbra sem. Volt egy fellángolás, mikor megismerkedtem a párommal, aztán ez egy hónap után el is múlt.
Az más kérdés, hogy nem eshetek teherbe pajzsmirigy-betegség miatt - amitől 41 kiló vagyok a 169-hez.
Nem kell, mással törődj, ha nem akarsz gyereket, nem szülsz. Létezik abortusz is, de ha azt választod, akkor készülj fel, hogy egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!