Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit tennétek ha a...

Szülők, ti mit tennétek ha a gyereketek bűnöző vagy háborús bűnös lenne?

Figyelt kérdés
Hogy viszonyulnátok hozzá ? Nem provokálni akarok,csak puszta kíváncsiság.
2015. ápr. 26. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom a bűnöző itt nem az öltönyös urakra és hölgyekre vonatkozik a Parlamentből(lásd:politikus), hanem az utcai verzióra. Első alkalom után még van remény, hátha lehet kezdeni valamit vele. Utána nem érdekel. Ha önvédelem volt, de ezt az ügyészség elutasította akkor nem számít a fönti számolásba. A háborús bűnös meg ebben az Izrael irányította mocsokban csak jót jelenthet, tehát büszke lennék rá.
2015. ápr. 27. 01:48
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

A háborús bűnösség csak nézőpont kérdése. Lehet, hogy a mai rezsim szerint bűnös, de holnap már nem lesz az, és fordítva is megeshet. Szóval semmit nem tennék. Aggódnék nagyon érte, hisz háborúba kellett mennie szerencsétlennek, meg gondolom aggódnék saját magam, meg a többi szerettemért is, akik benne lennénk egy háborúban :(

A "bűnöző" is lehet sokféle, de tett-től függetlenül szinte biztos, hogy kiállnék mellette, én vagyok a családja, egyrészt kötelességem is, de ez nem (csak) társadalmi kényszer, hanem belső "kényszer" is.

2015. ápr. 27. 08:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Annyi kimaradt hogy háborús bünös alatt azt értem hogy azt tennék mint a nácik,vagy az jenkik vietnámba.Gondolom láttatok olyan képet hogy a katona lelő csak megtorlásból egy civilt.
2015. ápr. 27. 15:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Vagy mondjuk,bombázón teljesít szolgálatot és lelki ismeret nélkül bombáz civil célpontokat.
2015. ápr. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!