Ha egy pár egyik tagja bűnöző, vagy hasonló, amikor ügy lesz belőle miért akarja a párját belerángatni?
élettársak. nem egy esetről hallottam.
(volt aki verte az asszonyt a kórház tett feljelentést súlyos testi sértés címen, az asszony nem vallott(közeli hozzátartozó nem köteles) a férfi meg olyanokat hazudott össze vissz a bíróságon, hogy az asszonynak mondták a nyomozók, hogy mondja azt, hogy csak leesett a lépcsőn, és jóformán az asszony lett meghurcolva.
másik esetben egy bűnözőről is hallottam aki szintén úgy akarta mosni magát, hogy a párjára ken mindent..
ez amolyan általános, vagy csak én hallok mindig ilyenekről?
"férfi meg olyanokat hazudott össze vissz a bíróságon, hogy az asszonynak mondták a nyomozók, hogy mondja azt, hogy csak leesett a lépcsőn, és jóformán az asszony lett meghurcolva."
A nyomozók biztos nem mondtak ilyet, ez nemes egyszerűséggel kamu. :) De tudom, te biztos forrásból tudod, mert mondta a Mari néninek a szomszédjának a keresztlányának az öccse, aki a történetben szereplő feleség unokahúgának a pasija.
mármint a "mondja azt hogy lépcsőről esett le"
de másoktól teljesen hasonlókat hallok!
igen, az értelmi szerzős dolog is, rengeteg van, hogy a párjára fogják.
és még lyan is, hogy a tolvaj jelenti fel azt, akit meglopott
(korábban adott az ellietőnek valamit, hogy neki adja, az eladta, nincs meg, a tolvaj meg erre rá meglopta, közben isszakérte azt az előző valamijét, amit illető nem tud visszaadni és még a tolvaj ment a rendőrségre, hogy nem kapja vissza ami az övé..)
Lehet, hogy már késő a tanács, de:
annyira s egyetlen nőnek sem viszkethet, hogy kénytelen legyen egy bűnözővel összeállni.
Ha úgy jobban érted:
Amilyen virágot szakítottál, olyant fogsz szagolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!