Ha egy pár egyik tagja bűnöző, vagy hasonló, amikor ügy lesz belőle miért akarja a párját belerángatni?
élettársak. nem egy esetről hallottam.
(volt aki verte az asszonyt a kórház tett feljelentést súlyos testi sértés címen, az asszony nem vallott(közeli hozzátartozó nem köteles) a férfi meg olyanokat hazudott össze vissz a bíróságon, hogy az asszonynak mondták a nyomozók, hogy mondja azt, hogy csak leesett a lépcsőn, és jóformán az asszony lett meghurcolva.
másik esetben egy bűnözőről is hallottam aki szintén úgy akarta mosni magát, hogy a párjára ken mindent..
ez amolyan általános, vagy csak én hallok mindig ilyenekről?
Figyelj, nekem aztán magyarázhatod, mert pontosan tudom, hogy zajlik egy ilyen ügy. Ha a kórház hivatalból értesítette a rendőrséget a sérüléseid láttán (márpedig kötelessége), akkor nyilvánvalóan ORVOS ÁLTAL IGAZOLT BIZONYÍTÉKA volt a verésednek. Élből kiadják a látleletet. Amit nem lehet utána kimagyarázni, hogy lépcsőn esett le, stb.
KIVÉVE, ha a kedves áldozat van olyan hülye, hogy nem kér látleletet, mert ott magyarázza ki magát, és nem akar a párjának rosszat.
Ez esetben megérdemli, ha utána a bíróságon nem hisznek neki.
csak reagáltam az előzőre
nem értem a kérdést.
ja, hogy nem értetted volna a válaszom.
az ex súlyos testi sértést okozott, mindenkinek hazudott össze vissza, hogy miért, mi történt, stb, mire a nyomozó jelezte, hogy mondjam azt, hogy csak lépcsőn estem le.
kik járnak ide jesszus..
írtam, hogy akörülményeket hazudta agyon, nem a bántalmazást!!
féltékenységből, önvédelemből, akármi sz*rt kitalálhatott, amire őt kezdte el mindenki védeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!