Ha 15-17 éves korában terhes lesz valaki, és a szülő nem írja alá az abortuszhoz a papírokat, akkor hova kell fordulni?
A szülő abortusz ellenes,a lány szülje meg a gyereket és adja örökbe.
A lány nem akarja megszülni,ilyenkor ki segit neki?
Az idő is számit,nehogy kifusson az időből.
Én első körben a gyámügyre gondolnék,de ott elég lassú az ügyintézés,nem? vagy ilyenkor s.o.s.be előre veszik?
Még egy lehetőség van, elmész pszichiáterhez, megmondod, hogy öngyilkos leszel, azt mondják a hangok a fejedben, hogy tegyél kárt magadban és a babában...vagy kitalálsz vmi hasonlót. Adnak egy papírt, hogy pszichiátriai szakvélemény alapján megszakítható a terhesség. Így megkerülöd az egész jogi hülyeséget, a szülői beleegyezést, és még fizetned sem kell.
"16os, az addig okés, hogy felíratja a gyógyszert - én mondjuk agyon is ütném a lányom, ha fogamzásgátlózni kezdeni"
Gratulálok, ha agyonütnéd a lányodat, ha felelősségteljesen viselkedne, és nem a véletlenre bízná, hogy terhes lesz vagy nem. Te sem lehetsz jobb, mint a kérdező anyja.
''egyébként is hülyeséget írsz''
Szerinted honnan szedem ezeket az infókat?? Napi szinten foglalkozok ilyen esetekkel. Hetente legalább 1 olyan nő jön hozzánk abortuszra, akinek pszichiátriai papírja van. De egyébként meg teljesen normális. Igaz, ahol én dolgozom, ott a 12-24 hétig jönnek megszakításra. De ezt a pszichiátriai dolgot 12 hét előtt is el lehet intézni.
Voltam benn a gyámhivatalban. Elmondtam mindent,az eseményutáni tablettás résztől kezdve,hogy 6 lassan 7 hetes terhes vagyok,és anyám nem engedi h elvetessem és ha esetleg a gyámügy engedélyezné anyám helyett,ő akkor sem fizetné ki.
Elkérték anyukám telefonszámát,a barátom telefon számát és lakcimét. Bár mondtam h az utóbbit sem a lakhelyén,sem telefonon nem tudom elérni,és azt mondták h tirolba fogadott el vmilyen állást.
Azt mondták hogy behivják majd anyukámat és vele is elbeszélgetnek. Elösször egyedül,majd úgy hogy én is ott vagyok.
Kicsit félek,hogy mi lesz ha anyu haza ér.
Remelem kap majd felmosast anyad.
Amugy jol tetted, nagyon sok batorsag kellett ehhez! Szoritok, hogy minden rendben menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!