Ha 15-17 éves korában terhes lesz valaki, és a szülő nem írja alá az abortuszhoz a papírokat, akkor hova kell fordulni?
A szülő abortusz ellenes,a lány szülje meg a gyereket és adja örökbe.
A lány nem akarja megszülni,ilyenkor ki segit neki?
Az idő is számit,nehogy kifusson az időből.
Én első körben a gyámügyre gondolnék,de ott elég lassú az ügyintézés,nem? vagy ilyenkor s.o.s.be előre veszik?
Nem kényszeríthet Anyad a terhesség megtartására. Holnap szépen be mész a gyamhivatalba és ott el mondod a problémát. Ez tipikusan egy olyan kérdés, ahol senkinek nincs joga a te akaratoddal ellentétesen dönteni.
Rakerdezhetsz ott a fizetés részre is, de szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy az lesz, hogy az állam megelolegezi, a szülőn meg majd behajtjak.
Aki szerint az anyja helyesen cselekszik, hogy rá akarja kényszeríteni a gyerekét, hogy tartsa meg terhesseget és adja örökbe gyereket, mondván majd megtanulja: kopje szemen magát a tükörben, ha egyáltalán képes bele nezni
Rendben,akkor holnap nem megyek suliba.
Ennek lesz egyébként anyámra nézve vmi következménye?
Engem elvehetnek tőle ez miatt?
Ha anyád nem fizeti ki, kérj apádtól pénzt, nagyszülőktől, egyéb rokontól, ismerőstől. Nem hiszem, hogy egyik sem tud kölcsön adni egy 10ezrest, vagy megelőlegezni a szülinapi/karácsonyi ajándékot.
És igyekezz elintézni mindent időben, ha betöltöd a 12. hetet, máshogy zajlik az egész megszakítás, eltarthat 3 napig is, és az a 3 nap olyan szenvedés, amit az ellenségemnek sem kívánok...
A barátod egy s*gg, pont mint az anyja. Menj a gyámügyre, és kérj tanácsot, de minél gyorsabban, már holnap.
Melyik városban laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!