Miért kell ezen a nyaralós témán felkapni a vizet? Az a gond, hogy jött volna a barátom?
Apa, az ő családja és a szülei minden évben kibérelnek egy nyaralót a Balatonnál 1-2 hétre, ott nyaralnak.
Én az utóbbi években nem voltam velük, idén mennék megint. Viszont elhívtam a barátomat is, mert együtt járunk az ilyen családi dolgokra, az ő szüleinek és anyáéknak ez nem okoz gondot, mi elvagyunk kettesben, ők pedig külön.
De mondta apa, hogy nem tudja, hogy mi lesz ebből, mert a nyaralóban nem férünk majd el, úgy néz ki (van egy 6 éves féltestvérem, mikor utoljára voltam velük, még nem volt).
Ezt elmondtam a barátomnak és ő mondta, hogy akkor mi ketten menjünk szállodába, kényelmesebb így mindenkinek, de ettől függetlenül napközben még lehetünk apáékkal. Mondtam nekik ezt és apának teljesen elborult az agya, meg a feleségének is, hogy ezzel mennyire megalázom őket, meg hogy menjek a barátommal kettesben romantikázni, ha ahhoz van kedvem és ezen pattogtak, míg ott nem hagytam őket.
A végén már ott tartott a felesége, hogy én lenézem őket, mert nincs annyi pénzük, mint anyáéknak, vagy a barátomnak, meg hogy ezért nem akarok velük lenni.
Már elegem van, hogy mindig ezzel a pénz dologgal, meg a gyerektartással jön... Neki is kényelmesebb lett volna, ha nem kell ott még plusz 2 embert kerülgetni, meg nem én tehetek arról, hogy a nyaraló kicsi.
Anyának elmeséltem, azt mondja, hogy ő így biztos nem enged apáékkal sehova.
" Csak a pasid " ....
Akkor majd később jöhet az a szöveg is, hogy " csak a férjed ... " .... " Hagyjad már, csak 15 éve vagytok házasok ... "
Utálom az ilyeneket. én CSAK egy barátnő vagyok, a barátnőm családja még is elfogadott, 3 éve mindig együtt nyaralunk, sok időt együtt töltünk. És CSAK egy barátnő vagyok ...
" apadat az zavarja, hogy nem lehettek egyutt, mert ott lesz a baratod is, aki nem csaladtag"
Hát a kérdezőt meg akár zavarhatja az apjának a felesége is, mert nem a családtagja.... Nem mondom hogy ez a helyzet, de érted...
Kérdező, szerintem igazad volt és tök jó ötlet lett volna. Most nem mindegy neki hogy aludni hova mentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!