Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 79. 000 Ft-ból mennyit adnátok...

79. 000 Ft-ból mennyit adnátok haza havonta?

Figyelt kérdés
Sajnos még otthon lakom, ebből a fizuból nem tudok elköltözni. Most kezdek el dolgozni új munkahelyen, és ennyi lesz a nettó fizetésem napi 8 órában. Anyámmal és a testvéremmel lakom, 3 szobás lakásban. Bérletet, kajámat, telefont, diákhitelt, stb. mindent én fizetek magamnak, tulajdonképpen csak egyfajta lakbért kell fizetnem anyámnak, ami tartalmazza a rezsi rám eső részét, ami kb. 18e Ft. Ti mennyit adnátok haza az én helyemben?

2015. ápr. 22. 23:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hát a Diákhitelem teljes mértékben arra ment el, mármint hazaadtam lakbérre, mert államin tanultam. Egy az egyben, ahogy megérkezett a számlámra a DH, forintra pontosan tovább kellett utalnom anyámnak.
2015. ápr. 23. 00:08
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül lakok egy 40 négyzetméteres lakásban,rezsivel együtt ötvenért.

Ehhez képestúgy gondolom semmiképp nem elfogadható , hogy a te anyád a rezsin felül elkér még tőled 22 ezret a semmire. mert mire is fizeted? A rezsidet te állod,plusz költsége nincs belőled.. a saját cuccaid,kajádat szintén.

2015. ápr. 23. 00:09
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

Az ember a gyerekével ne legyen már ilyen smucig...

Elvenné a létminimum alatti fizetése felét, ergo ellehetetlenítené még azt is, hogy fogorvoshoz menjen, ha szükséges. Ez semmiképp sincs rendjén.

Nem lehet ez ügyben tanácsot adni, én is csak azt tudom mondani, ha egyszer már fizetni kell, akkor a rezsit fizesd, azt a kb 2000-et. Hisz 40-ért már szinte albit kapsz (rezsi nélkül, erre jó a társbérlet). Ebből is ered, hogy édesanyád szinte bérlőként tekint rád. Elhiszem, hogy nehéz körülmények között éltek, de te is, főleg ekkorka fizetésből. Az, hogy nincs tekintettel rád és hátráltatja az előremeneteled az életben így, az az ő szegénységi bizonyítványa.

2015. ápr. 23. 00:10
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

2000 = 20000

(egy nulla lemaradt)

2015. ápr. 23. 00:10
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A rezsi rám eső részét adnám. Elég szemét dolog egy 18 évestől elvárni, hogy hitelt vegyen fel, adóssággal induljon a felnőtt élete, és elkérni tőle, mert hogy az a lakbér... Az ilyen szülőnek kár gyereket szülni.
2015. ápr. 23. 00:15
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszi, hát én is el vagyok keseredve, mert szeretnék elköltözni, de talán még így is az otthonom a legolcsóbb "albérlet" (tényleg albérlőként tekint rám). Jó lenne valakivel összeköltözni, hogy olcsóbban kijöjjek, és félretenni is tudjak. Sokat gondolkodom rajta, hogy kivel tudnék a baráti körömben.
2015. ápr. 23. 00:17
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

20-25 körül, h csak az öszeget nézem..

Persze függ attől is, hogy mennyi kell, hogy Allnak otthon, de 20-at mindentől függetlenül.

Szerintem reális amit kér

2015. ápr. 23. 05:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17. Vagyok

A legolcsőbb bérlés is legalább40-50 ha lakőtársad is van, és akkor nagyon nagyon oyan helyen, mert ennél többre jön ki vejenként..

2015. ápr. 23. 05:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Saját lakásban laktok vagy albérletben? Hogy érted, hogy a kajádat te állod? Reggelit, ebédet, vacsorát, innivalót, nasit is? Semmit sem eszel otthon?

A tesód még tanul? Anyukád mennyi pénzből tart el titeket?

Amíg ezt nem tudjuk, nem lehet reális választ adni a kérdésedre.

2015. ápr. 23. 06:24
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Ez irreálisan sok! Egyrészt, ha albérletben laktok, akkor a rezsi 1/3+albérlet 1/3-a ami, adnék. Ha saját lakás, akkor meg hogy már lakbért kérjen a saját gyerekétől...A méhének amortizációs költségét nem akarja felszámolni Neked? Tudod, addig a 9 hónapig, amíg azt is használtad...

Egyébként nemcsak diákok szoktak egymással összeköltözni, hanem nyugodtan lehet egy szobát kivenni valahol? Nincs pasid, akivel összeköltözhetnél és a közös életeteket építenéd?

2015. ápr. 23. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!