Milyen nevet adnátok egy yorki fiú kutyusnak? Szombaton hozom haza, de még nincs ötletem. Tippeket kérnék!
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 12:23
2/8 anonim válasza:
Frenki, Admi, Herkules, zokni, Botond, Aramisz, szafi ezek nekem tetszenek :D
3/8 anonim válasza:
Nem kell elkapkodni a név adást. Bőven ráérsz akkor nevet adni neki, amikor már nálatok lesz. Egy név akkor jó, ha valamilyen történet tartozik hozzá, ha valamilyen kedves sztory, vagy a külsejéből fakadóan jön egy név... vagy nem tudom... szóval jön magától, mikor veletek lesz.
Egy példa: Kiskutya leverte az asztalról a pirospaprikát, ezért elnevezték Rikának. (Paprika - Rika)
Azért írok néhány nevet: Olivér, Ron, Müzli
4/8 anonim válasza:
Theo, Toby, Peti, Pötyi:) Egy yorkihoz illő nevek:)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik értelmes hozzászólást írtak. Ha valaki csak bunkóságot írna, akkor inkább ne szóljon hozzá! :)
2013. márc. 4. 13:18
6/8 anonim válasza:
Mi a törzskönyvi neve? Lehet abból is variálni. Tök jópofákat.
8/8 kecskefészek15 válasza:
Kispehely,Gomb,Mr.Szőrmók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!