Barátomnak szombaton lesz a születésnapja 31éves lesz. Mien születésnapi verset írjak neki? És mit tervezek szombatra mert akkor fog haza jönnni Németországból?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 15:36
1/7 anonim válasza:
isten ments, hogy verset írj ilyen nyelvtannal ... nem "mien", hanem MILYEN!!!! érted? MILYEN!!!! ... tiszteld már meg a válaszadókat a helyesírással!
2/7 anonim válasza:
HÁt a versben nem tudok segíteni.
Süsd meg a kedvenc menüjét, tortáját.
Ha vevő az ilyesmire, hívd meg a barátait egy meglepetésbulira.
Ha nem, akkor lepd meg mellé valamivel, amire vágyik.
3/7 anonim válasza:
és terveZZek! - bár ez betudható a kapkodásnak
4/7 anonim válasza:
A helyedben szombatra nem hívnék barátokat, akkor oda kettesbeni este!
Főzd meg neki a kedvenc kajáját, úgyis tudod, hogy pörkölt-párti, vagy sült-rántott húst, és hogy (mien) milyen köretet szeret melléjük.
Süss vagy végy egy kisebb tortát, pár falat sósat, üvegecske borocskát hozzá, és vesd meg az ágyat! A többit bízd rá! :))))
5/7 anonim válasza:
Én úgy értettem a barátosdit, hogy előbb kettesben egy kis ünneplés, aztán teszem azt 8-9-kor csoportostul beállíthatnának a barátok :) Sok ember nagyon örülne ennek, bár nem tudhatjuk, a kérdező barátja milyen típus :)
6/7 anonim válasza:
MIEN verset írj?
IEN verset írj:
Hüe vaok,
írni nem tudok,
31 évesen
6 éves szinten állok.
TervezZ egy gyors nyelvtanórát, annak legalább hasznát veszed!!
7/7 anonim válasza:
Ha finom étel, ital, tiszta otthon, csinos barátnő elég ha vár, azt hogy verset írjanak nekem már nem igénylem, de egy szexi tánc jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!