Hogyan érjem el h a szüleim megengedjék, h legyen barátom? 14/L
13 évesen volt az első csókom, másnap szex lett belőle.
Ennyit arról hogy meddig szeretnél elmenni...
21 L
Ha normálisan viselkedtek egymással, biztosan megengedik!
Kérdezd az engedékenyebb szülőt ha van ilyen, és mondd el h nagyon szeretnéd, és hogy miért.
És akárhogy szeretitek egymást: ha nem fekszel le vele, tisztelni fog érte és megbecsül.
Nagyon jó ilyen korban is szerintem szerelmesnek lenni, de célszerűbb "barátibb" módon, mert úgy tovább is fogjátok bírni. Bocsi ha ez túl elrugaszkodott tanács.
Szerintem jobb a csókkal is várni, ha nagyonnagyon "fegyelmezettek" vagytok akkor szabad, de általában "aki a kezét megfogja, az megfog mást is", szintén így van a csókkal. Intim dolog.
Szerintem az segít ha apukádnak bemutatod.
Amúgy meg ti döntésetek, de a szülői tanács segíthet.
(Ja, utolsó két kérdést én írtam)
21 éves lány
Ja igen, az kimaradt, hogy azért is vigyázni kell pl a szex-szel, mert kb még 10 év mire lesz munkátok, és el tudjátok magatokat tartani, össze tudtok házasodni -akár majd mással, bocs hogy így előreszaladok. És nehéz, fájdalmas dolog 10 évig kordában tartani egy tüzet ami már felgerjedt. Egyszerűbb később felgerjeszteni.
Ezért nem feltétlen baj, ha most még nem "járhattok".
De persze ha szereted, legalább azt el kell érni, hogy rendszeresen találkozhassatok.
Ha van tesód, vagy olyan lány akiben megbíznak a szüleid, akkor meg lehet úgy is oldani, hogy nem kettesben találkoztok, hanem 3-4-en.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!