Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érjem el h a szüleim...

Hogyan érjem el h a szüleim megengedjék, h legyen barátom? 14/L

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 13:20
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

13 évesen volt az első csókom, másnap szex lett belőle.

Ennyit arról hogy meddig szeretnél elmenni...

21 L

2015. ápr. 27. 11:51
 32/37 anonim válasza:

Ha normálisan viselkedtek egymással, biztosan megengedik!

Kérdezd az engedékenyebb szülőt ha van ilyen, és mondd el h nagyon szeretnéd, és hogy miért.

És akárhogy szeretitek egymást: ha nem fekszel le vele, tisztelni fog érte és megbecsül.

Nagyon jó ilyen korban is szerintem szerelmesnek lenni, de célszerűbb "barátibb" módon, mert úgy tovább is fogjátok bírni. Bocsi ha ez túl elrugaszkodott tanács.

Szerintem jobb a csókkal is várni, ha nagyonnagyon "fegyelmezettek" vagytok akkor szabad, de általában "aki a kezét megfogja, az megfog mást is", szintén így van a csókkal. Intim dolog.

Szerintem az segít ha apukádnak bemutatod.

Amúgy meg ti döntésetek, de a szülői tanács segíthet.

2015. ápr. 27. 11:57
 33/37 anonim válasza:

(Ja, utolsó két kérdést én írtam)

21 éves lány

2015. ápr. 27. 11:58
 34/37 anonim válasza:

Ja igen, az kimaradt, hogy azért is vigyázni kell pl a szex-szel, mert kb még 10 év mire lesz munkátok, és el tudjátok magatokat tartani, össze tudtok házasodni -akár majd mással, bocs hogy így előreszaladok. És nehéz, fájdalmas dolog 10 évig kordában tartani egy tüzet ami már felgerjedt. Egyszerűbb később felgerjeszteni.

Ezért nem feltétlen baj, ha most még nem "járhattok".

De persze ha szereted, legalább azt el kell érni, hogy rendszeresen találkozhassatok.

Ha van tesód, vagy olyan lány akiben megbíznak a szüleid, akkor meg lehet úgy is oldani, hogy nem kettesben találkoztok, hanem 3-4-en.

21 L

2015. ápr. 27. 12:05
 35/37 anonim válasza:
mindenki annyira kanos hogy csak a szexet tudjátok az egészből kihozni?! nem azért nem engedik mert a szex, hanem mert az ember természete a hatalom vágy és addig akar valamit uralni ameddig csak lehet vagy amíg meg nem unja. az előttem kommentelni meg maga sem gondolhatja komolyan hogy élvezetes plusz egy két ember társaságában azzal lenni akibel kettesben akarok. még beszélgetni sem lehet úgy nyugottan
2015. ápr. 28. 13:33
 36/37 sanyika89 válasza:
Tök mindegy mit csinálsz csak ne hazudj a szülőknek... Két lánytestvérem van és régen ők is kamuztak ilyen téren, aztán kiderült, utána meg ment az ordibálás, veszekedés, szobafogság stb... én meg jó röhögtem rajta de ez lényegtelen :D
2015. ápr. 28. 22:59
 37/37 sanyika89 válasza:
31/36 ügyes voltál. Gondolom büszkék voltak rád otthon :DD
2015. ápr. 28. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!