Hogyan érjem el h a szüleim megengedjék, h legyen barátom? 14/L
engedély igenis kell mert a szülő szab gáttat a gyereknek! beszélje meg szépen otthon a dolgot! nem azt kérdezte h kerülje meg a szüleit hanem azt h érheti el h ne tiltsák őket!
a gyereknek és a szülőknek is jobb ha nincs tiltás, titkolózás.
szépen le kell ülni velük akár a fiúval együtt és megbeszélni a dolgot
nekem is voltak fiú barátaim (már 25 éves vagyok N) de felnőtt fejjel értem meg mennyi mindentől óvtak meg a szüleim h gátat szabtak az ifjúkori hülyeségeimnek! mert egy kamasz gondol és csinál butaságot és nem támadni kell egy 14 éves tanácstalan gyereket és rossza biztatni, hanem arra h szépen normális hangnemben beszéljek meg ezt otthon, szülők lehet fognak feltételeket szabni pl h nem lehettek kettesben a házban meg ilyenek, meg nem lógtok késő estig az utcán stb, de egy fagyizásban, meg moziban nincs semmi rossz!
ezt meg kell otthon beszélnetek a szülőkkel
még mindig csak azt tudom mondani h meg kell velük beszélni akár külön külön a lágyszívűbbet megpuhítani először
én is mindig anyát kerestem első körben mert apa a szigorúbb előbb utóbb mindenkinél elérkezik az idő h érdeklődik a másik nem iránt nem gondolok itt egyből a komolyabb felnőttes dolgokra
Nem értek egyet azokkal, akik itt azt mondják, hogy túl fiatal vagy hozzá. A szexhez valóban túl fiatal vagy, a többihez nem. Igaz, hogy régen 14-16 éves korban házasodtak az emberek, de sokkal érettebbek és tapasztaltabbak voltak, mint egy mai hasonló korú, aki még gyereknek számít.
Engem pl. már 12-13 éves koromban azzal nyaggatott az anyám meg a nagyapám, hogy mikor lesz már barátnőm. Kérdezd meg tőlük, hogy miért nem engedik, illetve hogy mégis hány éves korodban fognak elég "érettnek" tartani hozzá? (Az ember érését pont hogy segíti, hogy a korának megfelelő tapasztalatokat szerez a másik nemmel.)
szerintem nem korai, én mondjuk nem kértem engedélyt ennyi idősen, hogy barátom legyen.. csak közöltem, hogy van, bár az én anyukám nyitott, és nagyon jóban vagyunk, mindent meg lehet vele beszélni.
szerintem ülj le a szüleiddel, és mondd el nekik, hogy mi a helyzet. nem teszel semmit, ami ne lenne a korodhoz illő. ez része a tinikornak :) megismered a másik nemet, szerelembe esel, és ezt nekik is el kéne fogadniuk..
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!