Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha kiderüln...

Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, a 20 éves lányod várandós lenne, miközben még csak most elsőéves egyetemen?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 14:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
59%

1, a rokonokat (mármint akiket nem érint közvetlenül) szard le.

2, mindenképp megpróbálnék - így vagy úgy - segíteni.

3, nyilván azt szeretné, hogy ne kövesd el az ő hibáit, de biztos vagyok benne, hogy - az első sokk után - támogatni fog, bárhogy is döntesz.

4, vegyél egy terhességi tesztet, és ne hezitálj beszámolni az eredményről az anyukádnak (nyilván ha negatív, akkor nem kell ijesztegetni).

5, és ez csak zárójeles vélemény: jól gondold meg, hogy akarsz-e ennyi idősen, egyetem mellett gyereket vállalni, ugyanis én erre láttam jó, de igazi tankönyvbe illő elrettentő példát is.

2015. ápr. 19. 21:19
 32/35 anonim ***** válasza:
77%
Attól is függ, milyen szakra jársz. Pl. orvosi mellett nagyon nem jó ötlet.
2015. ápr. 19. 22:08
 33/35 anonim ***** válasza:
#32: miért, egész jó matéria lehetne a nőgyógyász hallgatóknak :D
2015. ápr. 19. 22:23
 34/35 anonim ***** válasza:
XD
2015. ápr. 19. 23:50
 35/35 anonim ***** válasza:
54%
Rémes lenne.
2015. ápr. 20. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!