Mi az az apa komplexus?
Google a barátod.
Am azt jelenti, hogy az apja tulajdonsgait keresi a párjában. Nekem 31 évvel idősebb pasim van, és abszolút nem hasonlít apukámra, és amúgy is a vőlegényem (EX) nálam két és fél évvel volt fiatalabb.
Nem azt jelenti, hogy apja korúval van együtt feltétlen, ez tévhit.
Nem tévhit, mert azzal hogy az apa vonásait keresi pont az apa életkorához hasonlóakban teszi ezt, mivel egy 20 évesben nem lehet úgy igazán meg ,az úgyis befuccsol.
Nagyrészt erről szól, a 15 éves "belezúg" a 30 éves férfiba, de ez csak illúzió hisz csak az apát akarja pótolni.
Én is ilyen voltam, csak 18 éves koromban ismertem meg az apámat, de mindenkibe bele voltam zúgva és persze mind 30 fölött volt és hát hova jár egy gyerek mindennap ? az iskolába így szinte csak a tanárokra voltam ráállva, persze minden iskolában egy ,másik volt a Nagy Ő... és még csak a vonásokat se kerestem mivel életemben nem láttam addig az apámat...csak rajtuk akadt meg a szemem, mondjuk érettebb is voltam agyilag a többieknél , sose csíptem a kis pihés korombeli fiúkat.
Ha elég erős tudattal rendelkezik az ember ki lehet nőni, a férjemet még 17 évesen ismertem meg apám előtt, 3 hónap van közöttünk.
4-es általában az idősebb férfik meg a magadfajta kis pihés lányokat szarják le magasról, szóval ez egy végtelen kör. A hozzád hasonló korú lányoknak az idősebb pasik kellenek az idősebb korú meg nem foglalkozik a kis 17 éves pic.ákkal, ha normálisabb és nem pedofil vagy nem szenved valamilyen komplexusban. :D Mellesleg azok szokták magukat koruknál intelligensebbnek, érettebbnek titulálni, akiknek nincsenek "saját korosztálybeli" barátai(k) vagy egyáltalán nincsenek, mert nem képesek alkalmazkodni és a saját érettségükre fogják a dolgot. :D
A kérdésre: Amikor az idősebb korú (apád korú) pasikra buksz és tulajdonságokra is törekszel, amelyek apádra jellemzőek. De, ha nem ismered akkor az idősebb kor is kielégíti ezt a komplexust.
Szerintem az apakomlexusosok a sokkal idősebb, komolyabb emberekbe zúgnak bele pl.tanar
De ha egy 30-as de kicsit vagy nagyon éretlen, komolytalanba az nem es majd kesobb is ezek fognak tecceni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!