Családon belüli kisebbségi komplexus vagy a másik nem megértése?
Hát lehet, hogy nem kéne mindig másban keresni a hibát. 5 hónap eléggé hosszú időszak arra, hogy ne dolgozz. Próbálj meg keresni valamit, ahelyett, hogy otthon a tévét nézed, mert senki se fog hozzád odamenni, hogy munkát akar adni. Egyébként, így, hogy nem tudom a végzettséged, eléggé nehéz.
Ha pedig van albérleted, akkor miért otthon laksz? Ha hazamész a szüleidhez, akkor vendég vagy. Ha pedig engem mint vendéget így lehordanak, akkor otthagyom őket, és majd ha valamit akarnak, akkor felhívnak. Ha pedig a család pénzén élsz, akkor szokj hozzá, hogy ugráltatnak, mert megtehetik.
Keress munkát (és ez alatt azt értem, hogy küld be annyi helyre az önéletrajzodat, amennyire csak tudod), nem baj ha nem találod meg életed melóját, bármikor válthatsz másik munkahelyre. Ha most nem találsz munkát, akkor 2-3 év múlva mindenki úgy fog hozzád állni, hogy "ezt ne vegyük fel, mert 3 éve nem dolgozik, azt se tudja, hogy kell".
Tényleg nem biztos, hogy jót tezsnek neked azok a műsorok. Kevered a fogalmaka is: családon belüli erőszak az, ami létezik, és egyénen belüli komplexus (van kollekítv is, de az egészen más).
Ha diplomás vagy, akkor irány nyugat! Nem kell megalázni magad, ha nincs a képzettségednek, de főként a tehetségednek megfelelő állás Magyarországon.
Túl sokat nyavalyogsz, vele párhuzamosan túl sokat dicsekszel, és nem tudom, hoigy mkiből van diplomád, de a függőbeszédet te sem ismered.
Egyes szám második személyben tolod át az olvasóra azt, ami nem róla szól, hanem te mondtad valakinek, vagy neekd mondta valaki és idézed. ha ezt teszed, egyenlővé teszel azzal, akiről beszélsz. Köszi, én nem vagyok a bátyád, sem te!
Állj föl a székből, döntsd el, hogy mit akasrz és ne nyavalyogj!
Egyrészt nem kell semmit "felmutatni", mert a leírásod alapján te egyenesen az orruk alá dörgölöd és "ki a menőbb" versenyt csináltok egymás között. Belemásztok a másik életébe és örömteli vigyorral kihorgásszátok, majd az orra alá dugjátok, amiben a másik nem olyan jó.
Ők a munkanélküliségedet, te meg a költekezésükről tartasz előadást.
Elsőként neked kellene abbahagyni ezt a játszmát. Ne méricskéljétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!