Családon belüli kisebbségi komplexus vagy a másik nem megértése?
Figyelj már! Én is írtam nem? hogy ennyiből nem lehet, úgyhogy hiába okoskodol és hülyézel le. Jaj de nagyot mondtál most okoska. Én tisztába vagyok vele, csak néha remélem, hogy valaki meglátja az igazi problémát aki hasonló cipőbe jár.
Pl tegnap megpróbáltam anyunak elmagyarázni mi volt tesómmal és őt is megkérni, hogy hagyjon lógva, nem vagyok a nyakán, saját megspórolt pénzemet költöm, ne baxtasson. Errefel meg, "éled felfele a pénzed, el fog fogyni, tanulsz most is, kidobod a pénzt...." stb stb, miközben, mielőtt most is továbbtanultam volna, még ő mondta, hogy minek gyűjtögetem az otp-nek, fektessem magamba.... szóval értitek? ha van rajtam sapka azért, ha nincs azért kötöszködik ahogy a viccben is van. Szerinte ő mindent megtett, iskolába járatott szakközépbe, ( mondjuk szerintem ez a minimum,mert azért kapja a családipótlékot) mi nem szólhatunk semmit, ő gyerekkorába mikor a részeg apja baltával törte rájuk az ajtót az volt a nehéz, de a mi apánk is hogy ivott, és ő nem egyszer felkeltette veszekedni minthogy hagyta volna józanodni, és veszekedtek, sőt azóta nem egy barátja volt akik ittak, és ha veszekedtek is az volt, mi voltunk a hibásnak kihozva, stb stb.... Szóval nehogy azt hidjétek, hogy itt a tesók vitába egy kibaxott tökéletes családról van szó, akik juj, most összekaptak, és mivel nebáncsvirágok nem tudják kezelni.... szóval ezek is többek között azok a hátterek amik még számítanak mielőtt lehülyegyerekezik itt az embert a sok hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!