Elmondjam hogy lógtam a suliból?
19 / l vagyok.
A héten nem mentem suliba(van orvosi igazolásom).
Itthon voltam pihentem és tanultam.
Kérdés, hogy el kéne mondanom a szüleimnek? Nem lógtam még sosem, de most szerettem volna még tanulni .A suliban semmiből nem maradtam ki.
De elég szigorúak? Elmondjam?
Nem vették észre mert mindig én indulok utoljára itthonról.
De a kérdező nem csavarogni ment,csupán pihent egy keveset és tanult.
Én elmondanám,hogy azért maradtál itthon,hogy kicsit felzárkózz,szükséged volt erre az egy napra.
Bár hozzáteszem jobban tetted volna ha ezt előtte megbeszéled velük.
ebből látszik,, hogy az érettséginek semmi köze az érettséghez.
Az én lányom is idén érettségizik, ők meg is beszélték a tanárokkal, hogy bioszra csak az jár be aki abból ír, a többi maradhat otthon, két első lyukasóra, éljen... Arról is tudok, hogy pénteken egy média meg egy tesi miatt nem megy be. Viszont tudom, hogy tényleg tanul itthon (sőt, az ofője mesélte, hogy hetek óta a lyukasórákat a könyvtárban töltik az udvar helyett és készülnek).
Szóval nem értem, miért titkoltad el a szüleid elől. Ha igaz a három emelt, akkor nyilván nem egy lusta, semmirekellő gyerek vagy, ezt a szüleidnek is tudni kell, szóval nem gondolom,. hogy lett volna kifogásuk ellene. Számomra érthetetlen a lógás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!