Szerintetek mérgesek lesznek a szüleim, ha megtudják hogy egy fiúval el lógtunk a suliból megnézni a napfogyatkozást?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 11:12
1/10 anonim válasza:
Pár másodpercig szabad csak a Napba nézni, még védőszemüveggel is, úgyhogy az 5 perces szünet bőven elég lett volna. Ez csak egy kifogás a lógásra, de remélem jól ki lesztek porolva.
2/10 anonim válasza:
Ez nem kifogás, szóval én tuti kiakadnék. Ok, ha amúgy jól állsz, meg tanulsz, annyira nem, ám, ha rosszul teljesítesz bünti lenne.
3/10 anonim válasza:
Mért kellett ellógni, a szünetben a suli udvaráról nem látszott? Nem 1 perc alatt zajlott le hogy el kell lógni.
4/10 anonim válasza:
Hová jársz suliba? Az 1.számú alagút és barlang építő szakközépiskolába?
5/10 anonim válasza:
Én kivettem mára a csemetéket a suliból, és együtt néztük a napfogyatkozást. :) 10 évente egyszer 1 napfogyatkozásnál szerintem belefér. Amúgy is jól tanulnak, talán kicsit hála annak is, hogy amit lehet mindenhova elviszem őket, és mindent megnézünk.
6/10 anonim válasza:
Én haragudnék, pedig nem vagyok egy szigorú típus.
Ha megkérne a gyerekem, hogy igazoljam neki a mai napot, mert meg szeretné nézni a napfogyatkozást, benne lettem volna, feltéve hogy nincs semmi létfontosságú dolgozat a mai napon.
A lógásért viszont mérges lennék.
7/10 anonim válasza:
Istenem... Mintha ti soha nem lógtatok volna. -.-
8/10 anonim válasza:
Én lógtam, én írtam az előtted lévő választ.
Csakhogy mostmár sokkal komolyabban veszik ezt, mint régen, 10 óra igazolatlan után elveszik a családi pótlékot, ez két nap lógás legjobb esetben.
Illetve ottvannak a szülő által leigazolható napok, ezért mondtam, hogy ha megkérne, belemennék, de ne okozzon kellemetlenséget az igazolatlan órák számával.
Persze utólag is le lehet igazolni, de szerintem mindenki díjazza az őszinteséget
9/10 Tom Benko válasza:
@7: Nem, én sosem lógtam. Sőt, a hiányzásaim összesen a 12 év suli alatt nem volt annyi, amennyi msnakegy év alatt összejön.
10/10 anonim válasza:
Igen, engem dühítene - mert nem mondtad meg őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!