Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg a szüleimm...

Hogyan értessem meg a szüleimmel, hogy nem fogok hazaköltözni?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal és most új albérletet keresek. Anyámék pedig nem bírják felfogni, hogy nem költözök haza. Volt már rá példa, hogy egy veszekedés miatt hazaköltöztem, de 3 napot bírtam. Két műszakban dolgozok és nem bírják megérteni, hogy 25 éves felnőtt vagyok, aki maga ossza be a saját idejét. Állandóan meg akarták mondani mikor mit csináljak, mikor menjek zuhanyozni, mikor kéne lefeküdnöm, jaj nem kéne olvasnom, miért nem alszok már, ha este 11-kor értem haza mert délutános műszakban voltam, akkor mi az hogy én reggel 8-ig alszok, abba is belekötöttek, hogy mit eszek, minek járok aerobikra, pénzkidobás, egyszóval mindenbe! Minden áldott nap csak veszekedésből állt. Ráadásul most újítják a konyhát meg a fürdőszobát is, nekem meg nem hiányzik, hogy itt fúrjanak, faragjanak amikor pihenni szeretnék. És NEM bírják felfogni, hogy NEM költözök haza, hanem keresek másik albérletet. Mert inkább legyek otthon éveket aztán majd tegyek félre lakásra, de nem bírják megérteni, hogy nekem fontosabb a lelki nyugalmam. Már így is tiszta ideges vagyok, mert akárhányszor beszélünk telefonon, mindig megkérdezik, meg hogy "de miért?" és hiába magyarázom el szépen, csúnyán, nem érik fel! Komolyan, mit csináljak már?
2015. ápr. 9. 11:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6 Hasonló a helyzet, mint a kérdezőnél. Én próbáltam elmondani, de arra az volt a válasz, hogy hisztizek. A végén meg már tényleg el is érték, hogy akárhányszor hozzám szóltak, bepánikoltam és tényleg hisztis lettem, mert már előre tudtam magamban, hogy ha kitöröm a két kezem, akkor se fognak soha meghallgatni.
2015. ápr. 10. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!