Hogyan békülhetnék ki szüleimmel?
Nos 3 hónapja vagyunk együtt barátommal, aki roma, DE az átlaggal ellentétben akármennyire is hihetetlen dolgozik, kultúráltan képes kommunikálni. Sokat mesélt a családjáról, és szinte biztos, hogy nem lenne velem bajuk, és ahogy hallottam, már várják hogy megismerjenek.
Én tegnap mutattam be a szüleimnek, barátom teljesen normálisan viselkedett velük. Miután elment vagy 1 órán keresztül azt hallgattam, hogy nem vagyok normális hogy egy romával jöttem össze, biztos csak hazudja magáról a dolgait, és biztosan nem engednek el az ő családjához, max ők jönnek ide.
Azóta nem hajlandóak velem beszélni, mert mekkorát csalódtak bennem. Pedig még csak egyszer találkoztak vele és ebből nem kéne elítélniük.
17/l
Ajaj!
Nekem van több roma barátom, és az egyik egyetemen tanít.
Ennek ellenére én is nagyon elővigyázatos vagyok velük.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy az első találkozással mi volt a probléma, amiből ítélnek.
Tudod hányszor olvastam már, hogy az én cigány barátom nem olyan? Dehogynem.Csak még moderálja magát.Olyanok mint az arabok.Itthon tök normális, amikor meg hazamégy vele a hazájába, beállít a sarokba, és kuss a neved.
Fiatal, és tapasztalatlan vagy.3 hónap alatt nem lehet egy embert megismerni.Neki imponál, hogy megtudd szerezni egy magyar lányt.
Igaza van a szüleidnek! Vedd le a rózsaszín szemüveget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!