Apa lánya kapcsolat kinek milyen? (17/l)
Nekem három lányom van 11, 13, 30, egyikkel se élek együtt, de kb. minden fontos dolgukról tudok.
Nyilván azért is, mert 6-10 éves korukig leginkább én foglalkoztam velük.
apa nemigen tudott sem gyerekként, sem kamaszként kezelni, nem tudta mit mondjon, stb
kb egy jót nem beszélgettünk soha.
néha volt pár egyszerű bölcs mondata felém, amire mindig emlékezni fogok, de sajnos nem tudtam ezeknek eleget tenni.
de nagyon szeretjük egymást, néha ugyan van olyan főbiája hogy csak a pénze kellene, de remélem nem hiszi valóban ezt, szívből szeretem apukámat.
de férfimintám így nincs, életem összes kapcsolata kudarc.
Sajnos elég rossz:( 13 éves koromban fél évig nem beszélt velem, konkrétan levegőnek nézett, mert rossz volt a bizonyítványom. 17 éves koromban ugyanezt csinálta, akkor másfél évig, 20 éves koromban pedig 1 évig. Jó sokat vert és jó erősen, mert rossz jegyet vittem haza, intőt kaptam, vagy csak valami miatt bepöccent. Emlékszem egy olyanra, hogy mamám sütött húst, és mivel éhes voltam, elvettem egy szeletet, apám meglátta, mérges lett, és levágott a földre, utána napokig fájt a farkcsontom.
Valahol biztos szeret engem, és én is szeretem őt, mert vannak vele jó emlékeim, mikor jóban voltunk, akkor sokat beszélgettünk, játszottuk is, mikor kicsi voltam, de a félelmem tőle mindig beárnyékolta a kapcsolatunkat. Próbál egyébként anyagilag segíteni (már külön élek), de kirándulni nagyon ritkán mentünk, mindig dolgozott mindig kellett valamire a pénz, és ha elmentünk valahová, mindig rondán beszélt anyámmal, ami nekem nagyon fájt, mert anyámat tiszta szívemből szeretem. Szóval röviden és tömören bonyolult vele a kapcsolatom.
Nagyon jó! neki koszonhetek a húgommal mindent. anyám elhagyott minket 10 évvel ezelott, s o nevelt fel. nélkule nem lettunk volna azok, akik vagyunk =)
(22, 20 / L )
Atya vagyok. Ő 6 éves.
Ott kezdődik, hogy nagyon anyás. Fürdetés, altatás csakis anya-anya. Pedig én próbálkozom.
Ha nincs anya elvagyunk, de játszani nem tudok vele elég jól, nem értünk szót egymással, egészen másképp játszana, mint én, nehezen idomulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!