Épp most voltam moziban a lányommal. Szerintem kiemelkedően jó a kapcsolatunk.
L/22, F/49.
2015. ápr. 7. 21:55
22/37 anonim válasza:
Nagyon rossz. Egész életében engem hibáztatott mindenért, én voltam az, akin levezette a napi feszültséget és semennyire nem tart tiszteletben a mai napig. Mindig is úgy éreztem magam mellette, mintha nem is ember, hanem valami tárgy lennék, amit oda tesz, ahova akar és egy gombnyomásra elhallgat. Ezt ugye egy kisgyerekkel nem lehet megcsinálni, képzelheted, akkor hogy viszonyult hozzám. Nem sok jó emlékem van vele gyerekkoromból és most nagyon enyhén fejeztem ki magam. Már felnőttem, de sajnos még vele élek, most se jobb a kapcsolatom, azt hiszi, bármit megtehet bárkivel, amit akar. Én olyan szinten meggyűlöltem, hogy nem akarok hozzá tartozni, akkor már inkább bárcsak ne lett volna apám.
2015. ápr. 7. 21:58
23/37 anonim válasza:
Nagyon jó. Bár anyukámmal szorosabb a kapcsolatunk, azért apukám is tud a dolgaimról és tudom, hogy mindig, mindenben számíthatok rá és hogy bármivel fordulhatok hozzá. Ehhez hozzájárul az, hogy egy kicsit el is kényeztetett, mert én vagyok az "egy szem kicsi lánya", de megtanított arra, hogy az életben mindenért meg kell küzdeni, így nem lettem a szó szoros értelmében elkényeztetett.
2015. ápr. 9. 00:13
24/37 anonim válasza:
Semmilyen, mert a szüleim válópere alatt durván megromlott ami köztünk volt, egyáltalán nem is keressük egymást, mióta az ügy lezárult (történt ez 11 éves koromban). Egyébként jellemre nagyon hasonlítok rá, szóval valószínűleg jobb kapcsolatom lenne vele, mint amilyen anyámmal van. Ami az új férjet (nevelőapámnak nem nevezném) illeti, régebben próbáltam értelmesen beszélgetni vele, de rendszerint nem értette egy büdös szavamat sem, úgyhogy ma már inkább nem erőltetem, főleg azóta, hogy tavaly nyáron okozott egy nagyon csúnya, többhónapos családi perpatvart.
17/L
2015. ápr. 11. 14:34
25/37 anonim válasza:
Nagyon jó szerintem. Bár nem beszélgetünk naponta órahosszákat, de általában egyezik a véleményünk és jól kijövünk egymással (pont ellentétben, mint anyuval, pedig azért őt is szeretem :D).
18L
2015. ápr. 13. 00:03
26/37 anonim válasza:
Nagyon jó a kapcsolatom apával, mindig is apás voltam. :) Hétvégén együtt járunk focimeccsre, együtt nézünk a sport csatornákat. Sokat biciklizünk együtt, kártyázunk, malom és sakk bajnokságokat játszunk. Mindent megtudok vele beszélni. Nagyon szeretem apukámat. Persze anyát is. :)
20/L
2015. máj. 10. 14:56
27/37 anonim válasza:
Hat nekünk eléggébonyolult a kapcsolatunk.Gyakrank olelget (amit én utálok).
De folyamatosan üvöltözik azért és nagyon csúnyákat mond nekem.
2015. máj. 10. 15:45
28/37 anonim válasza:
10 azert vannak lepontova, mert olyan kijelentesek hangoztak el hogy apam ilyenmeg olyan, de enszeretem, mertjo ember. Ez egy erzelmi infantilizmus. Aki nem szereti a lanyat es ekepp is viselkedik, hogy lehet ramondani, hogy jo ember?
Erzelmileg meg nem nottetek fel, mert nem voltak hiteles mintak az eletetekbrn es abbol indultatok ki amiben ti eltetek.
Remelem nem bantottam meg senkit, regen en is ilyen voltam, de mar rajottem, hogy az apam rosszabb ember, mint amilyennek beadja magat.
2015. máj. 10. 18:38
29/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, bár sokszor összekapunk, de szerencsére gyorsan megbékélünk. Általában kutyát sétáltatunk, elmegyünk fagyizni, moziba, biciklitúrára, stb. Beszélgetni általános témákról szoktunk, pl. kutyanevelés, filmek, zene (közös a zenei ízlés), Forma 1, és hasonlók. Én 16L, ő pedig 49F.
2015. máj. 10. 19:15
30/37 anonim válasza:
Konkrétan együtt nem csinálunk semmit és nem beszélgetünk annyira, de valami oknál fogva mégis jó a kapcsolatunk és én ennek nagyon örülök, mert tudom, hogy nagyon sok embernek nem. 18/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!