Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa lánya kapcsolat kinek...

Apa lánya kapcsolat kinek milyen? (17/l)

Figyelt kérdés
Nektek milyen az apukátokkal a kapcsolatotok ? Miket szoktatok csinálni ? miket szoktál vele megbeszélni ?
2015. ápr. 7. 15:53
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon rossz a kapcsolat, semmit nem csinálunk (20 éve nem beszél velem), ha mégis, akkor elküld melegebb éghajlatra. 39/n
2015. ápr. 7. 15:57
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Nincs kapcsolatom vele.
2015. ápr. 7. 15:59
 3/37 anonim ***** válasza:
97%
Hetente többször beszélünk, pedig távol élünk egymástól. Negyedévente utazunk egymáshoz. ŐSzintén és nyitottan tudunk beszélgetni (pl. nemrég a szülésem részleteiről is). Nagyon jó ember, végtelenül jó szívű, és remek apa. N31
2015. ápr. 7. 16:05
 4/37 anonim ***** válasza:
84%

Nem sokat láttuk kicsiként se, miután elváltak a szüleink, még kevesebbet. Nem ő a legfőbb bizalmasom. Kb. 3-4 havonta találkozunk a mamánál, de azért havonta beszélünk telefonon pár szót. Ő nagyon zárkózott, sose meséli el, mi van vele, mindig csak rólam kérdez. Ha viszont találkozunk, akkor olyan jól el tudunk beszélgetni, annak ellenére, hogy ritkán kerül erre sor. Az igazat megvallva azért hiányzik, hogy gyakrabban lássam, de ez már nem fog azt hiszem változni, főleg, hogy az ország két távoli pontján élünk, és látástól vakulásig dolgozik. Nagyon szeretem minden hibája ellenére, mert jó ember.

23/L

2015. ápr. 7. 16:14
 5/37 anonim ***** válasza:
83%
Kulfolodon elek, 29 eves vagyok. Nem volt sosem igazan mely a kapcsolatunk (parkapcsolatrol pl sosem beszelunk) de tudom, hogy nagyon szeret. Skypolunk havonta talan egyszer...emailben tobbet kommunikalunk illetve Facebookon chaten. Nekem eleg ennyi es ugy tunik neki is.
2015. ápr. 7. 16:16
 6/37 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon jó! Ő nevelt fel minket, mindig számíthatunk rá a mai napig, pedig már felnőttek vagyunk. Mindig mindent megbeszélhetünk vele, és ez régen is így volt.

Imádom. :)

2015. ápr. 7. 16:18
 7/37 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon jó, bármit meg lehet vele beszélni, jó az életfelfogása, gyakran megyünk kettesben is kirándulni, anya nélkül, vagy elvisz a munkahelyére

17l

2015. ápr. 7. 16:21
 8/37 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos nekem apámmal nincs semilyen kapcsolatom. Bár egy háztartásban élünk 20 éve, kb félévente megkérdezi hogy vagy, és ennyi. Semmiről nem tudom vele beszélgetni. Azt hiszi hogy a pénzével mindent meg tud oldani. Régebben voltak veszekedések is, mostmár szerencsére nem, de sosem beszélünk. Annak ellenére hogy együtt élünk szerintem azt se tudta mikor hanyadikos voltam, kik a barátnőim stb...

viszont anyukám pótolt mindent, mert ő olyan mintha a barátnőm lenne

20L

2015. ápr. 7. 16:30
 9/37 anonim ***** válasza:
94%
Évek óta nem tartom vele a kapcsolatot. Szóval nagyon jó:) Mármint nekem. Hogy ő mit gondol erről, az meg nem érdekel. 29/N
2015. ápr. 7. 16:42
 10/37 anonim ***** válasza:
86%
Miért van mindenki lepontozva?? A kérdésre válaszoltunk.
2015. ápr. 7. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!