Ti beengednétek a lányotokhoz egy idegent úgy, hogy pont mentek el otthonról? Jogosan akadtam ki?
Délután történt és kicsit haragszom anyáékra.
Az volt, hogy hazajöttem a futásból 4-kor, bementem a fürdőmbe.
Hallottam, hogy csengettek, anya kiment ajtót nyitni, bejött, hallottam, hogy kiabál valamit, de már amúgy is szálltam ki a kádból, gondoltam majd lemegyek, hogy mit szeretne.
Megint szól, hogy itt van az egyik osztálytársam, ők meg mennek el apával valahová, majd jönnek. Én csak álltam a fürdőben, hogy milyen osztálytárs, senkivel nem is beszélgetek onnan, nem is olyan a kapcsolatom velük, hogy bárki eljöjjön hozzánk.
Végül is a 10/10-es pontot szerintem megkapná kellemetlenségben a szitu, de semmi gond nem volt. Csak azért fura, hogy anya lazán beenged idegeneket a házba, miközben mennek el.
Mert szerintem itt az lett volna a legjobb, ha bejön, megkérdezi, hogy ismerem-e az illetőt és ha azt mondom, hogy oké, akkor hívja be.
Ennyi erővel egy sorozatgyilkos is lehetett volna...
Vagy elmennek és megerőszakol, vagy kirabolja a házat.
Szerintük meg túlreagálom és a srác nem úgy nézett ki, mint egy bűnöző, meg amúgy is siettek, a végén már azt hallgattam, hogy nem kell annyit fürdenem és akkor ez elkerülhető lett volna...
Kicsit valóban fura a szitu, de tulreagálod.
De ha pl anyukádnak bemutatkozott a vendég, és anyukád meg ismerte a nevét, vagy az arcát, vagy ha már beszéltél róla hogy van kovács jóska osztálytársad, akkor miért ne engedné be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!