Ti beengednétek a lányotokhoz egy idegent úgy, hogy pont mentek el otthonról? Jogosan akadtam ki?
Délután történt és kicsit haragszom anyáékra.
Az volt, hogy hazajöttem a futásból 4-kor, bementem a fürdőmbe.
Hallottam, hogy csengettek, anya kiment ajtót nyitni, bejött, hallottam, hogy kiabál valamit, de már amúgy is szálltam ki a kádból, gondoltam majd lemegyek, hogy mit szeretne.
Megint szól, hogy itt van az egyik osztálytársam, ők meg mennek el apával valahová, majd jönnek. Én csak álltam a fürdőben, hogy milyen osztálytárs, senkivel nem is beszélgetek onnan, nem is olyan a kapcsolatom velük, hogy bárki eljöjjön hozzánk.
Végül is a 10/10-es pontot szerintem megkapná kellemetlenségben a szitu, de semmi gond nem volt. Csak azért fura, hogy anya lazán beenged idegeneket a házba, miközben mennek el.
Mert szerintem itt az lett volna a legjobb, ha bejön, megkérdezi, hogy ismerem-e az illetőt és ha azt mondom, hogy oké, akkor hívja be.
Ennyi erővel egy sorozatgyilkos is lehetett volna...
Vagy elmennek és megerőszakol, vagy kirabolja a házat.
Szerintük meg túlreagálom és a srác nem úgy nézett ki, mint egy bűnöző, meg amúgy is siettek, a végén már azt hallgattam, hogy nem kell annyit fürdenem és akkor ez elkerülhető lett volna...
Nem tudom, hogy hol éltek, de én itt Pesten senkit nem engedek be ha nem ismerem vagy családtag nem ismeri. Nem bemondásra. Én oda hívtam volna a lányomat, hogy valóban az osztálytársa-e, nem pedig beengedem, míg a lányom a fürdőkádban van.
Kinézetre meg nem lehet adni. nem csak lepukkant, kapucniban járó tolvajok vannak.
Ez a zaklató meg az iskolában is odamehetett volna hozzád. Aki meg a saját otthonodban elkezd sértegetni, ezt érdemelné:
Aaliya Shoeb, én nem pontozok.
Nem kell semmilyen csatát megvívni, anyáéknak egy szót nem szóltam a srácról.
A tudtára adtam, hogy nem kell flörtölnie velem és ne próbáljon meg levenni a lábamról, elvarázsolni úgy, ahogy a többi lányt.
Január 19. óta nem volt egy normális napom se, semelyik nem telt el flörtölés, bók, vagy szarkazmus nélkül. Én lennék a legboldogabb, ha befejezné ezt és folytatná az agyatlan, vihogós, körülötte legyeskedő lányok kergetését.
Kicsit furán jött ki, de nyilván nem gondolták a szüleid, hogy bármi lehet. Végül is én csak 26 vagyok, de még az én gyerekkoromban is úgy működött, hogy simán beállítottak a barátaim és nem biztos, hogy anyukám mindenkit ismert...
Persze ma már más világ van. Kár...
Inkább legyen valaki paranoiás, mint áldozat.
Nálunk sajnos az öregasszonyok mindig beengedik a házba a különböző aláírásgyűjtőket, szórólaposokat, jehova tanúit...
sosem tudhatja az ember, épp ki zaklatja. Kellemetlen vagy sem, én senkit nem szoktam behívni, sőt, még a rácsot sem nyitom ki, ha nagyon rámenős, elmondhatja a szövegét azon keresztül.
A férjem is csak addig felejtette el éjszakára bezárni a biztonsági rácsot, míg egyszer arra ébredtünk, hogy tárva nyitva van. Még jó, hogy a kulcsot megszokásból is ráfordítom az ajtóra lefekvés előtt, gondolom azt feszegetni már túl zajos lett volna.
Egyáltalán nem reagálod túl, még ha ismerősöd is, elég kellemetlen ilyen helyzetben összefutni vele. Nem értem, anyukád miért veszi ilyen lazán.
Ha tényleg idegen és nem ismerem, és meg sem kérdezem a lányomat, akkor nem engedném be.
Bár nekem az jön le, hogy nem az a legnagyobb baj, hogy beengedtek egy idegent, hanem hogy beengedték ezt a srácot, te meg nem tip-top ruciban "vártad".
Most komolyan, ha ennyire nem érdekel, és le akarod pattintani, nem mindegy, hogy milyen ruhában és milyen hajjal látott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!