Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális máshol is így...

Ez normális máshol is így mennek vagy csak nállunk?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon sok házimunkát adnakA szobámon kivül mert az természetes

-Wc pucolás 2 wc És 3 heilységben kell wc-t meg füdöt meg zuhanykabint takaritani)

A konyhát heti 3szor

Szemetet kivinni

Porszivozni fent meg lent meg ablakot mosni

13 éves vagyok

van egy nagytesóm vele hétvégén takarittatnak (csak ilyenkor van ith)

Anyám ráadásul tök szzarul főz nem mos eleget kicsit kevés ruhám van és állandoan 2-3 volt már 4 honapig is kint volt vagy vannak most is ruháim

Az apukámnem föz sokat vagy ha csinál is akkor csak kb 20-25 recept ismétlödikk nállunk vagy kombinálva

nem engednek fözni pedig tök jól tudok de egyépként rendes alapanyagok sincsenek ithon csak max akimet szoktunk enni és állandoan 20-25 féle kaját cserélgetünk

A qurva iskolámban nincs egy KibASSOtt menza szval minden qurva nap szendvicset eszem aztán hazajövök és heti 3 szor nincs kaja ithon.aztán néha hétvégén eszünk normálisabbatmost is tök szar félig fözött huslevest eszem aminek nincs ize sem szval az egészet benyomattam erős pistával és igy legalább csíp

2015. márc. 25. 19:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%

van egy nagytesóm vele hétvégén takarittatnak

Tegnap egy két évvel fiatalabb húgod volt...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

2015. márc. 25. 19:45
 22/27 A kérdező kommentje:
az az uncsitesom bele is van írva de amugy van egy hugo is meg egy nagy fiútesom is
2015. márc. 25. 19:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2015. márc. 25. 19:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Ez úgy kamu ahogy van, ráadásul írni sem tudsz.

Ha ekkora palotátok van ba**ki akkor mért ilyen trágya iskolába jársz?

2015. márc. 25. 21:08
 25/27 A kérdező kommentje:
Mert anyukám ezt nézte ki nekem durva szar döntés de se baj mert ráadás képpen fizetünk is érte
2015. márc. 25. 21:15
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem kell belehalni. 13 évesen én:

- takarítás mind a két szint+fürdő/wc pucolás

- kerti munka (kapálás, gazolás, nyáron reggel-este locsolás)

- főzés minden 2. este

- és mikor értek a zöldségek, gyümölcsök, azok betakarítása, és befőzés

- emellett állataink is voltak, de azt azért nem kellett csinálnom, mert rettegek a pókoktól és minden tele volt velük :)

- 20-25 féle kaja?! Úristen, az rengeteg, mi max. 7-8 félét ettünk, de örültünk, hogy egyáltalán van időnk főzni.

Úgyhogy, szerintem nincs okod hisztizni.

2015. márc. 26. 16:51
 27/27 Zola18 ***** válasza:
52%
Ha szüleid nem csinálnak semmit akkor hogy van ekkora házatok? Gondolom szarrá melózzák magukat. "Szart főz anyád?" Más örül ha főtt étel kerül elé. Messziről látszik hogy el vagy kényeztetve, tanuld meg értékelni amid van és örülj neki. Szüleidet meg segítsd ahogy tudod.
2015. ápr. 15. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!