Ez normális? (Bővebben lent)
Szóval úgy volt, hogy apám felhívott, hogy megy a boltba és megkérdezte, hogy mi kérek. Én elmondtam, aztán letettem. Rá pár percre hívott az anyám, hogy szóljak az apának, hogy vegyen almát. Én miután letettem elfelejtettem hívni őt, így nem hozott almát.
Most az anyám azért kiabált velem, és azért mérges rám, mert elfelejtettem szólni. Ez normális? Ő is szólhatott volna az apámnak, nem?
Ő is szólhatott volna,de ő neked szólt te meg elfelejtettél vissza szólni.Igen jogosan haraxik mert egy ilyen kis dolgot nem csináltál meg.
Hogy lehet ezt elfelejteni?
Mivel neked szólt és úgy tudta, hogy te szólsz apádnak, ezért jogos, hogy ezért valamennyire mérges.
Persze nem nagy ügy, majd holnap vesztek almát, azért kiabálni nem kéne érte.
Biztos nem is ez a baja, talán ideges és így jött ki rajta.
És ugye az is számít, hogy te mit mondtál. Ha bocsánatot kértél és beláttad, hogy valóban te felejtettél el szólni, akkor neki sem kéne ezen ennyire kiakadnia. Ha beszóltál neki valamit, akkor nyilván felhúztad vele.
1: igazad van, mert ezért kiabálni hülyeség. Persze, egy anya-fiú kapcsolatban nyilván nem ez az első konfliktus, tehát nem csak ezért kiabált, hanem az elmúlt években felgyülemlett szarokért.
2: neki igaza van, mert igen, felhívhatta volna apádat, ha tudja, hogy neki kell, mert te nem teszed. Mivel azonban megkért, te pedig elvállaltad, ezért nem hívta fel apádat, mert azt hitte, te megcsinálod. Ha azt mondod, hogy bocs mutter, de nem hívom fel, akkor nyilván tudta volna, hogy neki kell felhívni. Persze, akkor is kiabált volna, hogy ennyire sem vagy képes, de az egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!