Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális máshol is így...

Ez normális máshol is így mennek vagy csak nállunk?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon sok házimunkát adnakA szobámon kivül mert az természetes

-Wc pucolás 2 wc És 3 heilységben kell wc-t meg füdöt meg zuhanykabint takaritani)

A konyhát heti 3szor

Szemetet kivinni

Porszivozni fent meg lent meg ablakot mosni

13 éves vagyok

van egy nagytesóm vele hétvégén takarittatnak (csak ilyenkor van ith)

Anyám ráadásul tök szzarul főz nem mos eleget kicsit kevés ruhám van és állandoan 2-3 volt már 4 honapig is kint volt vagy vannak most is ruháim

Az apukámnem föz sokat vagy ha csinál is akkor csak kb 20-25 recept ismétlödikk nállunk vagy kombinálva

nem engednek fözni pedig tök jól tudok de egyépként rendes alapanyagok sincsenek ithon csak max akimet szoktunk enni és állandoan 20-25 féle kaját cserélgetünk

A qurva iskolámban nincs egy KibASSOtt menza szval minden qurva nap szendvicset eszem aztán hazajövök és heti 3 szor nincs kaja ithon.aztán néha hétvégén eszünk normálisabbatmost is tök szar félig fözött huslevest eszem aminek nincs ize sem szval az egészet benyomattam erős pistával és igy legalább csíp

2015. márc. 25. 19:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%
Fiú vagy?Ahogy Előttem is mondták örülj hogy legalabb szep nagy házban élhetsz -takarithatsz
2015. márc. 25. 19:36
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha te porszívózol mindenhol, takarítod heti 3x a konyhát, az összes wc-t és fürdőszobát, akkor a szüleid mit csinálnak? Néha port törölnek és elmosogatnak? Szerintem sok házimunkát kapsz. Amíg tanul egy gyerek, szerintem annyi az ideális házimunka számára, hogy rendben tartja a saját szobáját és mondjuk ő mosogat VAGY porszívózik VAGY wc-t pucol (de nem az egész fürdőszobát) VAGY ablakot pucol. Tehát nem mindet egyszerre. Mi lesz veled később, ahogy nősz fel és egyre több tanulnivalód is lesz a suliban. Ha minden délutánod ezzel megy el mikor fogsz tanulni és egy kicsit pihenni?
2015. márc. 25. 19:36
 13/27 A kérdező kommentje:
A asztaltörlést is én csinalom eg a wc paír cserét is meg sokszor én pakolok a hugomnál söt mégg a nappalit is én porszivozom
2015. márc. 25. 19:37
 14/27 anonim ***** válasza:
67%

Mekkora házatok van? Ezt el tudom képzelni 120-200 négyzetméteresnek (a miénk 120, de csak egy fürdő van benne). Nekem ez egy kicsit soknak tűnik, de ha elég nagy házatok van, akkor reális.

Ennivaló: tegyél még bele sót (anyum is sótlanul főz).

2015. márc. 25. 19:38
 15/27 A kérdező kommentje:
port is én törölök és a munkával még nem is lenne baj de a kajára nagyon ideges vagyok meg a ruhákra is
 16/27 anonim ***** válasza:
7%

14 éves vagyok es egy egy szobás haz komplett háztartását viszem ezek ellenére 4,5 zártam a félévet.

Takarítás közben is lehetseges a tanulas👌

17/27 A kérdező kommentje:
300 nm asszem 2 szintes a tesom csinálja a kertet
2015. márc. 25. 19:39
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

Hatalmas házatok van! Akkor nem csodálom.

Ennivalóra meg ruhákra akkor hogy-hogy nem telik? (Nem rosszalló akar lenni a kérdés, inkább furcsa.)

2015. márc. 25. 19:41
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

A qurva iskolámban nincs egy KibASSOtt menza

Azt aztán el nem hiszem, hogy egy általános iskolában nincs ebéd.

KAmugép.

2015. márc. 25. 19:41
 20/27 A kérdező kommentje:

és egy fos ratyi iskolába járok alhlo se tornaterembsad meg és se egy qurva menza

és amugy nem az hogy nem tellik kajára csak nem tudják megcsinalni a többit és ruhara nekem nics szükségem sok mert ha hetente 1 szer mosna renszeresen nem lenne hianyomde mint mondtam kevés ruhám van ahozképest hogy 3 honapig érleli aszenesben

2015. márc. 25. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!