Felmentették gyermektartás elmulasztásában! Most hogyan tovább?
Sziasztok!
Mai napon voltam a gyermektartás elmulasztása ügy miatt a bíróságon, ahol meghoztak egy elég furcsa ítéletet!
A bíróság az apát felmentette a gyermektartás díj nem fieztése alól, mondván, hogy az apa önhibáján kívűl nem fizetett és fizet mind a mai napig, lassan 4 éve!
A bírónő elmondása szerint Én, a felperes feltett szándékom volt az, hogy a volt férjemet ellehetetlenítsem azzal, hogy nem hagytam, hogy 2011. november 29-én megverte az akkor még csak 11 hónapos lányomat, és feljelentettem kis korú bántalmazásáért! Ennek is lassan 4 éve!! Kérdem én, a gyermeket nem illeti meg az a jog, hogy ha már az édesapa nem hajlandó látogatni a gyerekét, legalább fizessen utánna?? Vagy a láthatás kötelező, a gyerektartás díj meg amolyan plusz pénz?? Hogy jön a bíróság ahhoz, hogy egy ilyen kényes ügyben, mint a gyerektartás elmulasztása, felmentést hoz a vádlott javára???
1. Ha nincs vagyonőrije és nem jut hivatalos jövedelemhez,akkor jogos az ítélet.
2. Az,hogy az alibijét a bántalmazáskor a szekus cégek nem igazolták nem csoda,gondolom feketén dolgozott náluk.
...szerencsére vélhetően van egy joghoz valamit is értő jogi képviselőd (ügyvéded) és van a magyar jogrendszerben másodfok is.
Ha álláspontod szerint ennyire sérelmes az ítélet, számodra hátrányos, nem jogszerű, akkor tessék egyeztetni a jogi képviselővel (ha ő nem ért veled ebben egyet akkor vagy te is elfogadod az érvelését vagy keresel másik fizetett szakértőt magadnak) és irány a másod vagy többed fok- nem a gyakorin kell ilyen összefüggéstelenül háborogni.
Üdv: egy elvált anyuka :)
Ez a birono egy idiota. Egyebkent mert attol mert bevontak a vagyonorijet, meg talalhat mas munkat!!
En feljelentettem a francba. Azota fizet mint a kisangyal, mivel nem akar bortonben csucsulni.
Látom támadnak a kidobott nők.
Nem vonható gyerektartás ha:
A. Nincs,hivatalos jövedelem.
B. Van hivatalos jövedelem,de olyan alacsony,hogy a megélhetést veszélyeztetné.
Ennyi.
"Látom támadnak a kidobott nők."
Ha azokban a férfiakban lenne gerinc, akkor nem lenne okuk, hogy "támadjanak". Sose fogom megérteni, mi játszódik le azokban, akik nyivákolnak havi szaros 10ezer miatt, amit a gyereküknek kéne adni... Nem volt ám kötelező megházasodni, nem volt kötelező megdugni a zasszonyt, nem volt kötelező gyereket csinálni. Ha valaki ezt fölvállalja mégis, az viselje a következményeket és ne vinnyogjon, hogy jajj a gonosz nők...
16.
- Szülni sem kötelező!
- Ha nincs miből fizetni???
Valóban szülni sem kötelező. De egy gyerekhez még mindig két ember kell. Ha az apának ítélik a gyerek válás után és az anya nem fizet, akkor ugyan olyan féreg. De lássuk be nem ez az általános, habár tagadhatatlanul van ilyen is.
Hogy nincs miből? Hát igen... Én az ilyeneket csapkodnám agyon lapáttal, ha nő, ha férfi. De sajnos gyereket mindenkinek szabad csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!