Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartas megszuntetesere van eselyunk?
Ja meg most olvastam végig
Szóval a bíróság azt nem nézi,hogy mennyi a keresetek külföldön,mert hazait vesz figyelembe.
És ráadásul két gyereketek is van,akik közül sajna az egyik beteg,így ezt is nagyon figyelembe fogják venni.
Szóval jó esélyetek van rá!
bíróság és beadod a megfelelő nyomtatványt
gyt csak 18 éves korig jár !!!! utána rokontartásnak hívják de az nem jár minden esetben !
de nem szűnik meg automatikusan kérvényezni kell !
am meg mikor megszületett a közös gyerek kérni kellet volna a gyt csökkentését !
nem a külföldi fizetést veszik alapul hanem a kintinek megfelelő magyar átlagbért de ha 18 elmúlt akkor megszűnik a kötelezettség csak kérvényezni kell
ha rokontartást akarnak kérni a 0 kapcsolatártásra kell hivatkozni és a 2 kicsi közös gyerekre akiből az egyik tartósan beteg
Ha nappali tagozaton tanul akkor semmi esélyetek!
Onnan tudom, hogy 2 éve ugyan ezt játszottuk végig mi is.
Mintha csak a mi történetünket írtad volna le annyi különbséggel, hogy nálunk 3 kiskorú gyermek van a legidősebb 5 éves lesz gyermekkori autizmussal él, és halmozottan értelmi fogyatékos, én egészséges vagyok, de ugye csak gyest kapok 25.650Ft.ot havonta. A férjem minimál bért!
A volt feleségétől született lányát immáron 7 éve nem látta, ugyan ez a sztori, beadtuk a keresetet mikor nagykorú lett elvesztettük, mert nappali tagozaton tanult!
Most júliustól 20 éves korában szüntette meg a bíróság, mert már nem tanult, most nyertünk csak pert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!