Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gyermektartás összegéről szóló bizonylat vagy nyilatkozat". Ilyet kéne csatolnom egy ösztöndíjhoz. Ez mi?
3-as te hülye vagy!
Az egyetemi diákönkormányzat nincsen összekapcsolva a NAV-val. Ha 8 órás munkaszerződése van a nappalis diáknak és dolgozik az egyetem mellett, azt se vizsgálja a kutya se.
Látszik, hogy soha nem voltál diák, és nem nevelt egyedül az anyád!
"3-as te hülye vagy! "
Ah, tehat aki nem lop, csal es hazudik, az hulye? Erdekes. Udvozlom édesanyádat, biztosan büszke ra, higy ilyen gyereket nevelt"
"Az egyetemi diákönkormányzat nincsen összekapcsolva a NAV-val. Ha 8 órás munkaszerződése van a nappalis diáknak és dolgozik az egyetem mellett, azt se vizsgálja a kutya se."
Alapesetben nem, de szúrópróba szeruen bizony előfordul.
"Látszik, hogy soha nem voltál diák, és nem nevelt egyedül az anyád!"
Nos, mindkettőben tévedtél, nem mintha közöd lenne hozza.
Te idióta 2 főiskolát végeztem. Mindenki ezt csinálja az egyetemen, aki csóró szülők gyereke.
Ha valaki szociális ösztöníjat kér, NAV pecsétes igazolást kell beadni az egész éves bevételről a szülőnek. Ha valaki olyan k...va jól áll anyagilag mint te, az nem ad be ilyen kérelmet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!