Felmentették gyermektartás elmulasztásában! Most hogyan tovább?
Sziasztok!
Mai napon voltam a gyermektartás elmulasztása ügy miatt a bíróságon, ahol meghoztak egy elég furcsa ítéletet!
A bíróság az apát felmentette a gyermektartás díj nem fieztése alól, mondván, hogy az apa önhibáján kívűl nem fizetett és fizet mind a mai napig, lassan 4 éve!
A bírónő elmondása szerint Én, a felperes feltett szándékom volt az, hogy a volt férjemet ellehetetlenítsem azzal, hogy nem hagytam, hogy 2011. november 29-én megverte az akkor még csak 11 hónapos lányomat, és feljelentettem kis korú bántalmazásáért! Ennek is lassan 4 éve!! Kérdem én, a gyermeket nem illeti meg az a jog, hogy ha már az édesapa nem hajlandó látogatni a gyerekét, legalább fizessen utánna?? Vagy a láthatás kötelező, a gyerektartás díj meg amolyan plusz pénz?? Hogy jön a bíróság ahhoz, hogy egy ilyen kényes ügyben, mint a gyerektartás elmulasztása, felmentést hoz a vádlott javára???
Bűzlik ez a sztori,de tudom mit fognak szólni a kommentelők: "A mocsok férfiállat a bűnös!"
Na lehet lepontozni.
33/F
Bűzlik ez a sztori,de tudom mit fognak szólni a kommentelők: "A mocsok férfiállat a bűnös!"
A sztori sehonnan nem bűzlik, csupán annyi az egész hogy a bírónő bele vette a 19. kerületi garázdasági ügyet is a gyerektartás ügybe!!!! A 2-nek semmi köze nincs egymáshoz!! 2 külön dolog a bántalmazás és a tartásdíj nem fizetése!!!
Hát ez az!
A pasi verte/verni akarta a picit,te megvédted a gyereket és ennek ellenére te szopsz miatta?
1. A bírónő idióta!
2. Jogtalanul vádoltad a pasit.
3. Jogosan vádoltad,csak nem tudtad bizonyítani és ezért rágalmazás és/vagy becsületsértés és/vagy hamis vád gyanús a szitu.
Ezért írtam,hogy nem kerek valami!
3.
Mi az, hogy a 2 szemtanú közül az egyik koronatanú? Ő jobban látott, mint a másik?
És mit jelent az konkrétan, hogy felmentette a bíróság? Mi alól? Ha az apa nem fizet, akkor helyette az állam megelőlegezi a gyerektartást, aztán a jövedelméből letiltja. Olyan nincs, hogy úgy dönt a bíróság, hogy bár érvényes végzés van arról, hogy gyerektartást köteles fizetni, de jól tette, hogy nem fizetett.
Mi volt konkrétan abban a bírósági ítéletben?
Mi az, hogy a 2 szemtanú közül az egyik koronatanú? Ő jobban látott, mint a másik?
És mit jelent az konkrétan, hogy felmentette a bíróság? Mi alól? Ha az apa nem fizet, akkor helyette az állam megelőlegezi a gyerektartást, aztán a jövedelméből letiltja. Olyan nincs, hogy úgy dönt a bíróság, hogy bár érvényes végzés van arról, hogy gyerektartást köteles fizetni, de jól tette, hogy nem fizetett.
Mi volt konkrétan abban a bírósági ítéletben?
Hogy a kérdésre sorban tudjak válaszolni:
A korona tanú: Jelen volt a gyermekbántalmazás idejében, a lakás bejáratánál tartózkodott, tökéletesen rálátott a nagyszobára, ahol az incidens történt!
Felmentette a bíróság: Az édesapa önhibáján kívűl nem fizeti a gyermektartást, mert én bevonattam a vagyon őrijét, a 19. kerületi bíróság ítéletében garázdaság vétségében bűnös.
Az állami megelőlegeztetés: Nem kapok állami megelőlegeztetést, mert az ítélet tavaly nem volt jogerős, felküldték 2. fokra, ahonnan vissza dobták újratárgyalás címén! Az ítélet a mai napon keletkezett a fentebb leírtaknak megfelelően, amelyben szerepel, hogy szándékosan lehetetlenítettem el a volt férjemet attól, hogy a gyermektartás díjat fizethesse, mert bevonták a vagyon őri igazolványát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!