Szülőként ti belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne 200.000 forintra és arra gondoltam, hogy a szüleimtől kérnék kölcsön, úgy hogy minden hónapban visszaadnék 20.000 forintot, így 10 hónap alatt vissza is tudnám adni a pénzt.2015. márc. 25. 12:10
21/23 anonim válasza:
Persze, hogy belemennék, hiszen a gyerekem kéri.
22/23 anonim válasza:
Ha megengedhetném magamnak, természetesen odaadnám a gyerekemnek a pénzt, és nem kölcsön, hanem csak úgy, mert a gyerekem attól még, hogy már felnőtt. Ha valami olyan dolog lenne, amúgy amúgy fölösleges (pl. egy új iPhone 6, amikor van egy teljesen hibátlanul működő iPhone 5-öse), na, akkor adnám úgy oda, hogy oké, de visszafizeted. Tényleg inkább tőlem kérjen, minthogy hitelt vegyen fel érte, de hülyeségeket én nem fogok megvenni, max. kölcsönadom a pénzt, amit aztán szépen visszaad apránként.
23/23 anonim válasza:
Kérdező, én soha életemben nem vettem fel kölcsönt (és nem is tervezem, hitelkártyát se tudnak nekem eladni, bár próbálkoznak), ha kellett valami, azt vagy kifizették a szüleim, mert olyan volt, vagy összegyűjtöttem rá a pénzt én, és kivártam türelmesen, míg meglett, illetve szétnéztem jó alaposan, hol a legkedvezőbb ár-érték arányban (pár ezres eltérés még belefér). Spóroltam már így nem keveset, de nem szokásom belefutni az első "akciós" ajánlatba, főleg, hogy sokszor kiderül, hogy nem is az a legkedvezőbb, ami nagy betűkkel kiabál, mennyire akciós (tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!