Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mi lenne nagyobb...

Szülőként mi lenne nagyobb csalódás?

Figyelt kérdés
Ha a lányod szexel élvezetből mindenféle pasikkal? Vagy ha a pénz is befolyásolja a férfiakkal való ismerkedésben? Mi az elítélendőbb szülőként ha a lányod élvezetből vagy ha pénzért szexel amivel egy jó anyagi helyzetet megalapoz magának?
2015. márc. 2. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Én mind a kettőt elítélendőnek tartom , hiszen nem k.rvának neveltem a lányom !
2015. márc. 2. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Számomra sem lenne egyik sem túl örömkeltő, ugyanis nekem nem ilyen az értékrendem, de ha választani kell, akkor a pénzközpontúság sokkal jobban bántana.
2015. márc. 2. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Leszögezem pasi vagyok.

Úgy gondolom, ha már nemi életet él a lányom eléggé felnőtt már ahhoz, hogy el tudja dönteni mit miért tesz. Ezért ebbe nem szólnék bele neki, mert bármikor belenyúlhat egy alkalmi szexkapcsolattal is a tutiba. Egyiket sem ítélném el, de azért ha tényleg mindenféle pasikkal lefeküdne válogatás nélkül és tudomásomra jutna akkor valószínűleg kapna tőlem egy fejtágítást!

2015. márc. 2. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem teljesen mindegy, hogy miért k.va?
2015. márc. 2. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Ha anyagi megfontolásból épít kapcsolatokat, akár szexet.

Nem ezt látta tőlünk, én leköpném magam ha emberi kapcsolataimban számítana a pénz.

Mi másert szexelne ha nem élvezetből? Most komolyan? Az emberek miért szexelnek ?

Ne legyünk már álszentek, a lányunk is nő, hál istennek egészséges hormonális befolyásoltsaggal, vágyakkal, és ha szellemileg ép akkor miért ne lenne ez természetes ?

A mindenféle pasik csak a szülőknek mindenfélék, a "gyerek" lehet helyén tudja kezelni a dolgokat, nem olyan naivak sok esetben mint gondolnánk.

2015. márc. 2. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Tehát a kérdés:

ösztönösen, avagy tudatosan lotyó-é?

Mindkettő trágyalé.

2015. márc. 2. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Bármelyiket választaná, azt kérdezném magamtól, mit rontottam el, hogy ennyire felelőtlenné vált, és még az egészségét se félti. Persze rákérdeznék nála is, hogy miért.
2015. márc. 2. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyformán csalódás lenne. Mindkettő k*va, és az, hogy buta vagy számító, teljesen mindegy, mindkettő kiábrándító.
2015. márc. 2. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a pénzes verzió. Az, hogy azért csinálja mert élvezi, nem elítélendő, viszont amikor pénzért teszi az már szánalmas mivel a pénzközpontú fogyasztó társadalomank vló behódolást mutatja.
2015. márc. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!