Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejött már valakinek az internetes társkeresés? Vagy többnyire csalódás és nagyobb százalékbnan nem igazán működik?
2. vagyok
Mi is chaten ismerkedtünk meg, és távkapcsolatként működött 3 évig, ami heti 1 találkozót jelentett.
Valakinek bejött.
Biztos láttál, hallottál sztorikat. SZerintem embere válogatja. Nekem olyankor muszáj megismernem a másikat, napi szintű beszélgetéssel.
Mert amúgy is, fontos, hogy lássam a kisugárzását, képről nem tud bejönni senki, de élőben, stílusa alapján már jobban. Kiderülnek a "beütései" és nem csalódok energiát pazarolva, meg reménykedve, hogy hátha szimpi lesz.
Másnak meg bejött, végülis nem az számít, hol ismered meg, hanem , hogy milyen ember. Ha te, velem ellentétben nem tartod fontosnak, hogy élőben ismerj meg valakit, akkor menni fog.
Nem voltam kitartó. Kettő kísérletem volt. Egyik sem jött be. A másodiknál, két hetes (napi 3-4 órás) kamerás skype beszélgetés után már nagyon nagy reményeim voltak, aztán a valóság mégis csalódás volt mindkettőnknek.
Azóta nincs kedvem próbálkozni.
Nekem nem jött be. A korombéli lányok nem komoly szándékkal vannak fent ilyen oldalakon. Aki igen az azért mert élőben sem tud magának pasit fogni.
Sajnos a rendes, kedves, (szép) lányokat hamar elkapkodják a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!