Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejött már valakinek az internetes társkeresés? Vagy többnyire csalódás és nagyobb százalékbnan nem igazán működik?
Jah és volt olyan is, hogy bár nem jött be egy csávó, gondoltam megér egy talit,max haverok leszünk.
Mondta h hízott picit a képhez képest - gondoltam 10 kg, nekem az a pici.
Odajött + 30 kg-mal.
Másik, akit cska havernak akartam eleve, rondább élőben mint képen, pedig ott se piskóta. Nekem sincs kedvem ott , itt ismerkedni ezek után.
azért biztatóak a pozitív történetek.
csak az a lényeg hogy nem szabad túl komolyan venni a netes társkeresést, mert beleőrül az ember.
férfiként azt veszem észre, hogy csak a "nem helyes" és kövér lányok hajlandóak ott komolyan ismerkedni. az összes többi csak hülyéskedik.
de gondolom ez fordítva is igaz.
csak abban bízok, hogy megtalálom azt a kivételt lányban, aki olyan mint én: nem ronda, nem kövér, és komoly szándékkal ismerkedik.
Én nem vagyok szerintem se ronda, se kövér (nem modellalkat, de ruhában teljesen átlagos) és rendes is vagyok szerintem - és mentem volna társkeresőre, ha nem találom meg a párom 20 évesen, mert addigra jutottam el arra a pontra, hogy a környezetemben egyszerűen nincsenek komoly, normális fiúk akikkel tudnék ismerkedni.
Pár barátnőm (helyes, vékony lányok) is talált ott hosszútávú párt.
Szóval aki előttem azt mondta, hogy társkeresőn nincsenek rendes és SZÉP lányok, az nagyon téved, bár lehet hogy neki a szép az a szilikonmell és plázastílus, na az olyan lányok tényleg sokszor nem rendesek és elég felszínesek. (tisztelet a kivételnek)
Nem érdemes. Én is beszélgetek 600km-re lévő pasival két hónapja. Egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy valaha találkozni fogunk. Jólesik, hogy istennőnek tart így messziről. Közelről nem tartana annak. Úgyhogy addig jó, amíg csak skype, sms van...
És igen. Kövér vagyok. Az életben semmi esélyem. A neten legalább 1-2-3 hétig, hónapig udvaroltatok magamnak. Ettől nyerek energiát a mindennapokhoz.
Lehet, neked nem soka 150 km, de a lánynak lehet, hogy igen.
Én maximum 15-t bírok elviselni :)
Meg nem mindenki akarja elkölteni fél fizetését egy kapcsolatra.
ma 12:31
Nagyon szánalmas vagy...
Arra nem is gondolt hogy már így tudod magadról hogy akkor lefogyjál pár kg-ot gondolom.Nem inkább hülyítted a pasikat így monitoron keresztül..így soha nem is lesz senkid ilyan hozzá állással.
ma 12:31
Amúgy meg nagyon buta felfogásod van,vannak férfiak akiknek a husi nők jönnek be.Ott van az egyik haverom pl,neki a barátnője nem éppen modell alkat de a srác az él hal érte.Ha mindig így rejtőzől nem tudhatod hogy mi lenne élőben.Ezzel semmit nem érsz el,arról nem is beszélve hogy csak hűlyíted őket,csak előbb utóbb megunja mindenki és nem lesz ki feldobja a hétköznapjaidat..akkor meg majd jön a depresszió és az önostorozás hogy mekkora egy szánalom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!