Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erről mit gondoltok szülőként?

Erről mit gondoltok szülőként?

Figyelt kérdés

Gazdag szülőkről van szó,az apának havi szinten milliós fizetése van,éves szinten meg 10 millió fölött kap jutalékot. Céges autóval jár,így arra nem kell költenie semmit,van saját lakás is stb.

A szülőknek van 2 lányuk,mindkettő albérletben lakik,lakás vásárlás az még jó pár évig esélytelen.

Ti adnátok ebből a fizetésből és jutalékból a gyerekeiteknek egy picit,hogy tudjanak lakást venni?

Ha igen,miért és ha nem akkor szintén érdekel,hogy miért nem.

Hozzáteszem,hogy anno ezeket a szülőket is támogatták a szüleik,hogy házat tudjanak venni.

2015. márc. 3. 17:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
11%
Pontosítsuk a fogalmakat, ez nem számít gazdagnak, ha gazdag valaki több milliárdja van.
2015. márc. 3. 17:10
 2/14 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es,de ha azt nézzük a magyarországi átlaghoz képest gazdagnak vagy ha tetszik tehetősnek számít.

Azért kevesen keresnek ennyit havi,éves szinten szerintem itt Magyarországon.

2015. márc. 3. 17:12
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha nekem ennyi lenne a jövedelmem, a két lányom már rég saját HÁZBAN, nem hogy lakásban élne.
2015. márc. 3. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Perszehogy adnék! Ey szülő amíg teheti segítse a gyerekét!
2015. márc. 3. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt szeretnék, hogy saját erőből boldoguljatok. Nem segítenek kicsit anyagilag? Milyen a kapcsolatotok?
2015. márc. 3. 17:18
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha jó a kapcsolatom velük, akkor vennék nekik házat.
2015. márc. 3. 17:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

mi annak idején (15 éve) a szuleimtol 10-10 milliot kaptunk..azt vehettunk belole, amit akartunk, én egy lakást vettem Pesten, a testvérem házat vidéken. a továbbiakban semmiben sem támogattak bennunket, se lakásfenntartás, se egyetemi évek alatti "koltopénz", se egy buszjegy.

én is igy tenném a gyerekeimmel.

2015. márc. 3. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtehetnem en is vennek nekik lakast vagy hazat. Az eletuk tobbi reszet ugyis nekik kell megoldani, ezt az alapot viszont mindenkeppen megadnam nekik az indulashoz.
2015. márc. 3. 17:25
 9/14 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Azért ez nem ilyen egyszerű. Kérdés, hogy eddig mivel támogatták őket, pl. továbbtanulás terén. Aztán hogy a lányok családosok-e, miért költöztek külön a szülőktől, dolgoznak-e stb.
2015. márc. 3. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Szülőként azt gondolom, hogy nem mindegy, hogy a gyerek hány éves, hogy tanul-e még vagy önálló kereső, hogy mennyire tűnik önálló életvitelre és döntésekre érettnek stb. Ezek ismeretében döntenék. Természetesen azt is számításba venném, hogy a jövedelmemet nem kellene-e saját, titkos bankszámlámra tenni, esetleg a családtagjaim előtt is eltitkolt ingatlanba fektetni, vagy hogy a szeretőmre, esetleg a házasságon kívül született gyerekeimre fordítom.
2015. márc. 3. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!