Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Furcsa 20 évesen külön élni?

Furcsa 20 évesen külön élni?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, 20 voltam, amikor külföldre (1000km) költöztünk a barátommal. Dolgozom, tanulok, ellátok egy háztartást. Egyenlőre érettségim van csak, de szeretnék majd egyetemre menni.

Nehéz gyerekkorom volt, ezért is léptem meg viszonylag korán. Sajnos éltem át dolgokat, amiket nem kellett volna, de már túl vagyok rajta, csak hiányzik, hogy nincs családom, akikre számíthatnék.

Normális, ha bár önellátó vagyok, nem érzem magam felnőttnek, sőt, néha inkább gyereknek?

Sajnos az életben sem vesznek komolyan. Alig 16-nak nézek ki, és rendszeresen kérdezgetik ismerősök, sőt, egyszer még a főnöknőm is, hogy mit keresek ilyen távol a családomtól.

Tényleg ritka, ha valaki 20-21 évesen külön él?

21L

2015. márc. 19. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
21 évesen Mo-tol 2000km re elek a férjemmel es a lanyunkkal. Szerintem az lenne a fura ha ennyi idősen még a szülőkkel elnek.
2015. márc. 19. 23:59
 12/13 anonim ***** válasza:

19 éves korom óta külön élek a szüleimtől,most vagyok 37

azóta anyagilag is független vagyok

persze volt,hogy néha besegítettek,ha nagyobb dolgot vettem,és nem volt annyim,de már nagyon régen nem volt ilyen

nekem is sokáig volt olyan érzésem,mint neked,de idővel elmúlt

2015. márc. 20. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem sem furcsa, mert 19 évesen Angliába koltoztem, onnan meg Ausztriába, Svájcba, Franciaországba (egyedul, nem baráttal). Ennek már 12 éve.
2015. márc. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!