Furcsa 20 évesen külön élni?
21 éves vagyok, 20 voltam, amikor külföldre (1000km) költöztünk a barátommal. Dolgozom, tanulok, ellátok egy háztartást. Egyenlőre érettségim van csak, de szeretnék majd egyetemre menni.
Nehéz gyerekkorom volt, ezért is léptem meg viszonylag korán. Sajnos éltem át dolgokat, amiket nem kellett volna, de már túl vagyok rajta, csak hiányzik, hogy nincs családom, akikre számíthatnék.
Normális, ha bár önellátó vagyok, nem érzem magam felnőttnek, sőt, néha inkább gyereknek?
Sajnos az életben sem vesznek komolyan. Alig 16-nak nézek ki, és rendszeresen kérdezgetik ismerősök, sőt, egyszer még a főnöknőm is, hogy mit keresek ilyen távol a családomtól.
Tényleg ritka, ha valaki 20-21 évesen külön él?
21L
19 éves korom óta külön élek a szüleimtől,most vagyok 37
azóta anyagilag is független vagyok
persze volt,hogy néha besegítettek,ha nagyobb dolgot vettem,és nem volt annyim,de már nagyon régen nem volt ilyen
nekem is sokáig volt olyan érzésem,mint neked,de idővel elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!