Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa hogy 15 éves lánnyal "kavarok" 24 évesen?
Nem járok vele mert neki még parancsolnak otthon én meg már azt csinálok amit akarok és oda megyek ahova akarok.
Idősebbnek néz ki mint amennyi, nem is gondoltam volna hogy csak 15 éves. Néha találkozunk ha van rá idő.
Korombeli lányoknak nem kellek és amúgy se nagyon érdeklem a csajokat. Ő viszont nagyon szép és még tetszek is neki.
Vki kérdezte privátban hogy dugunk e.
Nem dugunk csak smárolunk.
Ez a téma már messze untig lett itt ismételgetve, szóval nem kezdem el kifejteni, hogy miért nem az évek, hanem a korszakok számítanak, meg egyebek, hanem megpróbálom egy kicsit más szemszögből megvilágítani a dolgot.
Olyan szakon tanulok, ahol azért túlnyomórészt lányok vannak, azokból is az a típus, aki előadás alatt se képes az arcát becsukva tartani. Ebből kifolyólag sokszor hallottam már pont ilyen témában is beszélgetést. Azokat a srácokat, akik jóval idősebbként (huszonévesen) kezdtek velük tini korukban, jellemzően nem kellemes emlékként hozzák fel, hanem inkább amolyan "gyerekkori butaság" szintjén. Átlagban a srácot kinevetni vagy lesajnálni szokták az ilyesmi diskurzusok során.
Ez pont amiatt van, mert azok a "éretten gondolkodó" tinik, akik képesek egy huszonéves srácot kezelni, 10 év alatt általában túlnőnek azon a szinten és onnantól egészen máshogy gondolnak vissza az akkori kapcsolatukra.
Hogy neked "furcsa"-e, hogy Te is ilyen emléket hagyhatsz magad után, azt csak Te tudhatod. Mindenesetre én nem járok AR szemüveggel az utcán, vizsgálva a szembejövő emberek/párok személyazonosságát és életkorát, külsőre meg tényleg sokszor nincs hatalmas különbség a tizenéves korosztály vége és huszonéves korosztály eleje között, szóval SZÁMOMRA semmi furcsa nincs ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!